"Blachawks" turpina uzvaru sēriju NHL čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Patriks Keins
Patriks Keins Foto: Reuters/ScanPix

Čikāgas "Blackhawks" komanda ceturtdien izcīnīja savu sesto uzvaru pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlēs.

"Blackhawks" savā laukumā ar rezultātu 4:3 (2:0, 1:2, 0:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja Vankūveras "Canucks".

Čikāgas vienībai janvāra pirmajā pusē bija piecu zaudējumu sērija, bet tagad izcīnītas sešas uzvaras pēc kārtas. "Blackhawks" līderis Patriks Keins guvis punktus jau 13 mačos pēc kārtas, bet ceturtdien viņš izcēlās ar rezultatīvu piespēli.

Mājiniekiem uzvaras vārtus guva Džonatans Tēvzs.

Citā mačā astoņu uzvaru sērija pārtrūka Filadelfijas "Flyers" vienībai, kas savā laukumā ar 2:3 (0:1, 1:1, 1:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā atzina Losandželosas "Kings" pārākumu.

Tāpat neveiksmi cieta līgas līdervienība Tampabejas "Lightning", kas mājās ar 0:1 (0:0, 0:0, 0:0, 0:1) atzina Sentluisas "Blues" pārākumu, viesiem uzvaras vārtus gūstot Breidenam Šenam.

Zaudējumu ceturtdien piedzīvoja arī Rietumu konferences vadošā komanda Kaglari "Flames", kas savu skatītāju priekšā ar 2:5 (1:3, 1:1, 0:1) atzina Sanhosē "Sharks" pārākumu.

Ceturtdien NHL spēlēs laukumā devās trīs latviešu uzbrucēju, Rūdolfam Balceram svinot "sauso" uzvaru, bet Zemgum Girgensonam un Teodoram Bļugeram ciešot zaudējumus pagarinājumā.

Balcera pārstāvētā Otavas "Senators" savā laukumā ar rezultātu 4:0 (1:0, 1:0, 2:0) pārspēja Anaheimas "Ducks", pārtraucot piecu zaudējumu sēriju. Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" savā laukumā ar 5:6 (0:1, 2:1, 3:3, 0:1) pagarinājumā piekāpās Karolīnas "Hurricanes" vienībai, ciešot trešo zaudējumu pēdējās četrās spēlēs.

Savukārt Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" viesos ar rezultātu 2:3 (0:1, 1:1, 1:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Floridas "Panthers", ciešot trešo zaudējumu pēc kārtas.

Kopumā ceturtdien astoņas NHL spēles nenoslēdzās pamatlaikā, kas ir atkārtots 2007.gada 22.februāra rekords.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 82 punktiem 54 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", kam ar 69 punktiem 53 spēlēs seko Toronto "Maple Leafs".

Savukārt astotā ar 63 punktiem 54 spēlēs ir Pitsburgas "Penguins", desmitā ar 59 punktiem 53 cīņās ir uzbrucēja Bufalo "Sabres", bet pēdējā starp 16 vienībām ar 45punktiem 54 mačos ir Otavas "Senators".

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 73 punktiem 54 cīņās ir Kalgari "Flames", bet 71 punktu guvusi Vinipegas "Jets" un Sanhosē "Sharks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu