Jevpalova "Rocket" cieš zaudējumu AHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: sjbarracuda.com

Zaudējumu Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā sestdien piedzīvoja Latvijas uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket".

"Rocket" izbraukumā ar rezultātu 3:6 (1:, 1:2, 1:2) piekāpās Belevilas "Senators", kas spēlē bez sava līdera Rūdolfa Balcera, kurš šajā sezonas nogrieznī izsaukts uz Nacionālo hokeja līgu (NHL).

Jevpalovs šajā cīņā metienus pa vārtiem neveica, bet nopelnīja divas soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -1. Viņš šosezon 48 spēlēs guvis deviņus vārtus un veicis piecas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr rezervē palika latviešu vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks, kura pārstāvētā Klīvlendas "Monsters" komanda savu skatītāju priekšā ar 2:3 (1:0, 1:2, 0:1) atzina Bingemtonas "Devils" pārākumu. Mājinieku vārtos Žans Fransuā Berubē atvairīja 25 no 28 metieniem.

Ārpus pieteikuma sestdien palika aizsargs Kristofers Bindulis, kura pārstāvētā Hēršijas "Bears" savā laukumā ar 3:2 (0:1, 1:0, 1:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Šarlotas "Checkers".

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā piektajā pozīcijā ar 53 punktiem 48 cīņās ir Hēršijas "Bears", kurai ar 53 punktiem 49 spēlēs seko Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kuras rindās lielāko daļu šīs sezonas spēlējis nu jau uz NHL izsaukts uzbrucējs Teodors Bļugers.

Tikmēr Ziemeļu divīzijā piektā ar 51 punktu 51 mačā ir Belevilas "Senators", kamēr sestā ar 49 punktiem 48 spēlēs ir Klīvlendas "Monsters", bet pēdējo - astoto - vietu ar 46 punktiem 49 cīņās ieņem Lavālas "Rocket".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu