Hornačeks: Porziņģa mērķis ir kļūt par uzvarētāju un labāko spēlētāju līgā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristaps Porziņģis un Džefs Hornačeks
Kristaps Porziņģis un Džefs Hornačeks Foto: USA TODAY Network/Sipa USA/Scanpix

Latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa mērķis vienmēr bijis kļūt par uzvarētāju un labāko spēlētāju Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), podkāstā pie ESPN žurnālista Eidriana Vojnarovska atklāja bijušais Ņujorkas "Knicks" galvenais treneris Džefs Hornačeks.

Hornačeks "Knicks" vadīja iepriekšējās divas sezonas, bet aprīlī viņš tika atbrīvots no komandas galvenā trenera amata.

"Esmu spēlējis kopā ar tādiem izciliem spēlētājiem kā Džons Stoktons, Karls Melouns, Kevins Džonsons, Toms Čemberss. Viņiem visu laiku bija vēlme kļūt labākiem, uzvarēt un pierādīt sevi treniņos. Kristapam viss tas bija. Viņa mērķis bija kļūt par uzvarētāju un labāko spēlētāju līgā. Nav tā, ka viņš treniņus uztvertu nenopietni. Viņš tajos piedalījās ar tādu pašu degsmi, kā spēlēs. Vai viņš var kļūt par tādu spēlētāju? Viņam ir visas iespējas, lai to paveiktu," stāstīja Hornačeks.

Porziņģis pērn 6.februārī NBA mačā pārrāva ceļgala krusteniskās saites, kā rezultātā NBA laukumā atgriezīsies tikai šoruden.

"Pēc Karmelo Entonija aiziešanas komandai vajadzēja līderi. Kristaps tobrīd parādīja, ka var būt galvenais spēlētājs komandā, tāpat kā Tims Hārdevejs juniors. Diemžēl gadījās trauma - tas ir kas tāds, ko mēs nevaram ietekmēt," teica Hornačeks.

Porziņģis janvāra pēdējā dienā apjomīgā maiņas darījumā no "Knicks" nokļuva Dalasas "Mavericks" klubā.

"Knicks" klubs Porziņģi izvēlējās 2015.gada draftā ar kopējo ceturto numuru. Līdz šim viņš savas NBA karjeras laikā 186 spēlēs vidēji iemetis 17,8 punktus un izcīnījis 7,1 atlēkušo bumbu. Savukārt iepriekšējā sezonā viņš 48 spēlēs caurmērā guva 22,7 punktus, izcīnīja 6,6 atlēkušās bumbas un bloķēja 4,8 metienus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu