Martins Dukurs aizvadījis pirmos treniņbraucienus Leikplesidas trasē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Martins Dukurs
Martins Dukurs Foto: EPA/Scanpix

Skeletonisti otrdien aizvadījuši pirmos treniņbraucienus, gatavojoties Pasaules kausa (PK) izcīņas posmam Leikplesidas trasē ASV. 

Sacensībās no Latvijas pārstāvjiem piedalīsies pasaules vistitulētākais skeletonists Martins Dukurs, kurš pirmajā braucienā uzrādīja laiku 54,33 sekundes, kas deva 11. pozīciju, savukārt otrajā braucienā viņš finišēja pēc 54,20 sekundēm, ierindojoties ceturtajā vietā. 

Pirmajā braucienā ātrākais bija vācietis Aksels Jungs, kuram Dukurs zaudēja 0,85 sekundes. Otrajā braucienā trasē vismazāk laika pavadīja cits Vācijas sportists Kristofers Grothers, kam latvietis piekāpās 0,37 sekundes. 

Vīrieši un sievietes treniņbraucienus veica kopā. Startēja 41 sportists. 

Šo posmu izlaidīs Tomass Dukurs, kurš kopā ar savu tēvu un treneri Daini Dukuru devies uz Kalgari, kur notiks divas sacensības, jo janvārī laikapstākļu dēļ tika atcelts posms Kēnigszē trasē Vācijā. 

Sacensības skeletonā vīriešiem tiks aizvadītas sestdien plkst. 16 pēc Latvijas laika. 

Pasaules kausa izcīņas kopvērtējuma līderis ir olimpiskais čempions Sunbins Juns no Dienvidkorejas, kura kontā ir 1045 punkti un viņš tikai par punktu apsteidz krievu Aleksandru Tretjakovu, kam ar 969 punktiem seko cits Krievijas pārstāvis Ņikita Tregubovs. 

Piektais ar 931 punktu ir Martins Dukurs, bet ar 880 punktiem seko Tomass Dukurs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu