Girgensons rezultatīvs; "Sabres" komanda pieveic "Islanders"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons (priekšplānā)
Zemgus Girgensons (priekšplānā) Foto: AP/Scanpix

Latviešu hokejists Zemgus Girgensons otrdien veica rezultatīvu piespēli, kamēr viņa pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Bufalo "Sabres" savā laukumā ar rezultātu 3:1 (1:1, 1:0, 1:0) pārspēja Ņujorkas "Islanders".

Līdz ar to "Sabres" neļāva "Islanders" hokejistiem izcīnīt trešo uzvaru pēc kārtas.

Girgensons šajā mačā laukumā pavadītajās 16 minūtēs un 37 sekundēs veica trīs metienus pa vārtiem, bloķēja vienu pretinieku raidījumu, lietoja vienu spēka paņēmienu un dueli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Spēles rezultātu jau ar savu 34.ripu šosezon atklāja "Sabres" uzbrucējs Džefs Skiners, izceldamies 17.minūtē, bet trīs minūtes vēlāk Keisijs Ciziks rezultātu līdzsvaroja.

Katrā no nākamajām divām trešdaļām "Sabres" gan spēja gūt pa vārtiem, kad izcēlās Džeisons Pominvils un zviedrs Jūhans Larsons, kura vārtu guvumam 58.minūtē asistēja arī Girgensons.

Latviešu uzbrucējs šosezon 49 spēlēs guvis trīs vārtus un veicis deviņas rezultatīvas piespēles.

"Sabres" ar 63 punktiem 56 spēlēs Austrumu konferencē ieņem desmito vietu, bet "Islanders" 72 punktiem 56 mačos ir trešajā pozīcijā. No "play-off" zonas "Sabres" atpaliek par punktu.

Nākamo maču "Sabres" aizvadīs piektdien, kad uzņems Ņujorkas "Rangers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu