Balcers nopelna pozitīvu lietderības koeficientu smagā "Senators" zaudējumā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Ottawa Senators/Facebook

Kārtējo zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā pagājušajā naktī piedzīvoja līgas vājākā komanda Otavas "Senators", kuru pārstāv Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers.

"Senators" vienība savā laukumā "Canadian Tire Centre" (10 648 skatītāji klātienē) ar 1:4 piekāpās Karolīnas "Hurricanes" komandai. 

Balcers uz ledus pavadīja 11 minūtes un 52 sekundes, kuru laikā metienus pa vārtiem neveica, bloķēja vienu pretinieku mesto ripu un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1. 

Latvijas uzbrucējs bija vienīgais hokejists "Senators" rindās, kurš nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu. 

Spēles rezultātu mača 13. minūtē atklāja mājinieku uzbrucējs Marks Stouns, bet "Hurricanes" hokejisti trešajā trešdaļā guva četrus bezatbildes vārtus, svinot ceturto uzvaru pēdējās piecās spēlēs. 

Uzvarētāju sastāvā ar dieviem gūtiem vārtiem atzīmējās soms Teuvo Teravainens, bet pa reizei izcēlās Džastins Viljamss un Maikls Ferlands, kuram arī divas rezultatīvas piespēles un mača spožākās zvaigznes tituls.

Balcers NHL aizvadītajās 13 spēlēs atzīmējies ar vienu vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm, bet viņa lietderības rādītājs ir +2. 

Nākamo spēli "Senators" aizvadīs naktī uz piektdienu (Latvijas laiks), kad viesos jātiekas ar Detroitas "Red Wings". 

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā "Senators" ar 56 mačos izcīnītu 21 uzvaru un iekrātiem 47 punktiem ieņem pēdējo, 16. pozīciju. Otavas komanda ir vājākā arī visā līgā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu