Gulbja nākamais pretinieks Nišikori: Pret Ernestu nav viegli spēlēt

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kei Nišikori
Kei Nišikori Foto: EPA/Scanpix

Latvijas pirmā rakete vīriešu tenisā Ernests Gulbis Roterdamas "ATP World Tour 500" sērijas turnīra otrajā kārtā tiksies ar spēcīgo Japānas tenisistu Kei Nišikori.

Gulbja pretinieks kļuva zināms pēc tam, kad pasaules septītais numurs Nišikori otrdien savā pirmās kārtas cīņā ar 3-6, 6-1, 6-4 uzvarēja francūzi Pjēru Igo Ebēru, kurš rangā ir 36.pozīcijā.

Nišikori, kurš Roterdamā spēlē pirmo reizi, šajā turnīrā izlikts ar pirmo numuru. Japānis šosezon desmit spēlēs pamanījies gūt deviņas uzvaras, jo šo gadu viņš sāka ar titula iegūšanu Brisbenas ATP turnīrā, kamēr Austrālijas atklātajā čempionātā sasniedza ceturtdaļfinālu, piekāpjoties nākamajam čempionam Novakam Džokovičam no Serbijas.

Japānas tenisists pēc otrdienas spēles norādīja, ka pasaules ranga 84.vietas īpašnieks Gulbis nebūs viegls pretinieks.

"Ar Gulbi spēlēt nav viegli, jo viņš izmanto savu servi, kas īpaši labi nostrādā telpās, un agresivitāti," neslēpa Nišikori. "Man būs jāsaglabā koncentrēšanās un vairāk jāpierod pie tejienes apstākļiem."

Gulbis ar Nišikori savā starpā līdz šim tikušies trīs reizes, visos mačos triumfējot japānim.

Gulbis pirmajā kārtā ar 6-2, 6-4 uzvarēja rumāni Mariušu Kopilu, kurš ir planētas 72.rakete. Latvietis Roterdamas pamatturnīrā iekļuva kā laimīgais zaudētājs, pirms tam nespēdams pārvarēt kvalifikāciju, taču pēcāk no dalības sacensībās atteicās citi spēlētāji.

Gulbis turnīrā Roterdamā spēlē sesto reizi karjerā, labāko rezultātu sasniedzot pirms pieciem gadiem, kad izdevās aizkļūt līdz pusfinālam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu