Indrašis iemet divas ripas Kalniņa pārstāvētās "Jokerit" vārtos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: dynamo.ru

Latviešu uzbrucējs Miks Indrašis trešdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā pārspēja vārtsargu Jāni Kalniņu un ieraidīja ripu tukšos vārtos, palīdzēdams Maskavas "Dinamo" komandai izcīnīt uzvaru.

Maskavieši savā laukumā ar 5:3 (0:0, 3:1, 2:2) pārspēja Kalniņa pārstāvēto Helsinku "Jokerit" vienību.

Indrašis pirmos vārtus guva trešā perioda piektajā minūtē, kad no tuvas distances panāca 4:1, bet otro reizi latvietis atzīmējās pamatlaika priekšpēdējā minūtē, kad no viņa ceļgala ripa trāpīja tukšos viesu vārtos.

Viņš šajā mačā uz ledus pavadīja 20 minūtes un 46 sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem, uzvarēja vienā no diviem iemetieniem, bloķēja vienu metienu un pielietoja vienu spēka paņēmienu. Indrašis šosezon 51 spēlē izcēlies ar 16 vārtiem un 13 rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr Kalniņš šajā mačā atvairīja 22 no 26 "Dinamo" hokejistu mestajām ripām.

Tāpat uzvaru izcīnīja Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ", kas viesos ar rezultātu 2:1 (0:1, 1:0, 0:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Čeļabinskas "Traktor" vienību.

Kulda šajā spēlē nospēlēja 19 minūtes un 16 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem, bloķēja trīs metienus un pielietoja vienu spēka paņēmienu. Viņš šosezon 58 spēlēs guvis divus vārtus un veicis piecas rezultatīvas piespēles.

Turpretī zaudējumu trešdien piedzīvoja uzbrucēja Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Spartak", kas savā laukumā ar 0:2 (0:0, 0:1, 0:1) atzina Sanktpēterburgas SKA pārākumu.

Daugaviņš 19 minūtēs un 52 sekundēs divas reizes meta pa vārtiem un uzvarēja vienā no diviem iemetieniem, kamēr Karsums desmit minūtēs un 50 sekundēs uzvarēja trijos no septiņiem iemetieniem.

Daugaviņš šosezon 57 mačos guvis 13 vārtus un veicis 23 rezultatīvas piespēles, kamēr Karsums 52 cīņās atzīmējies ar deviņiem vārtiem un 15 rezultatīvām piespēlēm.

Vēl trešdien Ņižņijnovgorodas "Torpedo" ar Sandi Ozoliņu treneru kolektīvā viesos ar 3:2 (0:0, 1:1, 1:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja Jaroslavļas "Lokomotiv", Rīgas "Dinamo" sāncense par vietu izslēgšanas turnīrā Maskavas apgabala "Vitjaz" viesos ar 1:4 (0:0, 1:2, 0:2) atzina Magņitogorskas "Metallurg", bet Maskavas CSKA pērnā gada Gagarina kausa finālistu duelī viesos ar rezultātu 3:2 (3:1, 0:0, 0:1) pārspēja čempioni Kazaņas "Ak Bars".

Rietumu konferences un visas līgas vadībā ar 98 punktiem 58 mačos ir Maskavas CSKA, kas par trim punktiem apsteidz Sanktpēterburgas SKA. Trešā ar 83 punktiem 59 spēlēs ir Jaroslavļas "Lokomotiv", kamēr uzreiz aiz tās par septiņiem punktiem atpaliek 58 mačus aizvadījusī Helsinku "Jokerit". Piektā ar 69 punktiem 58 cīņās ir Maskavas "Dinamo", bet sestā ar 64 punktiem 59 spēlēs ir Maskavas "Spartak".

Devītā ar 56 punktiem 58 mačos ir Rīgas "Dinamo", kas pirmajam astoņniekam zaudē divus punktus, kamēr aiz Latvijas vienības desmitajā vietā ar 46 punktiem 59 cīņās ir Čerepovecas "Severstaļ".

Austrumu konferences līderei Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 89 punkti 58 mačos, bet tai ar 81 punktu 57 cīņās seko Astanas "Baris", kamēr Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard" ar 79 punktiem 59 cīņās ir trešā. Tikmēr 11.vietā ar 47 punktiem 57 cīņās ir Pekinas "Kuņluņ Red Star", kuru pārstāv aizsargs Krišjānis Rēdlihs.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu