Infografika: Rīgas "Dinamo" - Minskas "Dinamo"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Winter Ice Break 2019" spēles laukums pie Rīgas 84.vidusskolas
"Winter Ice Break 2019" spēles laukums pie Rīgas 84.vidusskolas Foto: Gints Bāliņš/TVNET

"Winter Ice Break 2019" spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta ietvaros šodien aizvadīs Rīgas "Dinamo" komanda, kas Rīgas domes sporta kompleksā Lielvārdes ielā 141, kurā uzbūvētas skatītāju tribīnes ar 9600 vietām, uzņems Baltkrievijas vienību Minskas "Dinamo". Mačs sāksies plkst. 19.30. 

Ērtākai nokļūšanai uz spēli tiks organizēti speciāli autobusi no Rīgas centra, pirms spēles līdzjutējus ar saviem priekšnesumiem iepriecinās grupas "Bermudu divstūris", "Dzelzs vilks", "Pulsa efekts", un arī spēles pārtraukumos fanu zonā varēs baudīt izklaidējošus priekšnesumus un aktivitātes, vēsta "Dinamo" mājas lapa. 

Ieeja spēles norises teritorijā būs jau no plkst. 17.00. Fanu zonā apmeklētājiem būs pieejamas Rīgas "Dinamo" un partneru organizētās aktivitātes, izklaides un tirdziņi, kā arī īpašā šim pasākumam veltītā atribūtika no oficiālā atribūtikas tirgotāja "DR Shop". Uz fanu zonas lielās skatuves iesildīties spēlei aicinās   mūziķi no rokgrupas "Dzelzs vilks", Jeļena Matule ar "Friends Band Riga", Lienes Šomases radošās studijas jaunieši un ritma apvienība "Pulsa efekts".

Savukārt populārā repa grupa "Bermudu divstūris" atmosfēru uzkarsēs tieši pirms spēles, uz skatuves blakus laukumam. Tribīnēs spēles starplaikos uz ledus varēs vērot Latvijas sinhronās slidošanas komandas "Amber" un grupas "Laime pilnīga" uzstāšanos, būs arī kāds pārsteigums.

Būs padomāts arī par bērniem - jautras rotaļas, spēles un priekšnesumus mazajiem skatītājiem piedāvās radošā grupa "Pasaku nams" un Lienes Šomases bērnu un jauniešu radošā studija, varēs satikt Best Show Supermenus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu