"Panathinaikos" īpašnieks pēc skandalozā Grieķijas kausa mača uz "Olympiacos" soliņa nolicis sieviešu apakšveļu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Atēnu "Panathinaikos" īpašnieks Dimitris Jannakopuls.
Atēnu "Panathinaikos" īpašnieks Dimitris Jannakopuls. Foto: Eurohoops

Pēc Pireju "Olympiacos" spēlētāju protesta pret tiesnešu darbību trešdien pārtrauktā Grieķijas kausa izcīņas mača, Atēnu "Panathinaikos" īpašnieks Dimitris Jannakopuls uz pretinieku komandas tukšā rezervistu soliņa simboliski atstāja sieviešu apakšveļu, vēsta "eurohoops.com".

Jāņa Strēlnieka un Jāņa Timmas pārstāvētā "Olympiakos" trešdien, protestējot pret tiesāšanu, pameta Grieķijas kausa pusfināla maču jau pēc pirmā puslaika.

Pirejas komandai pēc tam tika piešķirts tehniskais zaudējums ar 0:20.

Kausa finālā šī pāra dueļa uzvarētāju sagaida Saloniku PAOK komanda.

Jau pēc Pirejas kluba spēlētāju došanās uz ģērbtuvēm, Panathinaikos" īpašnieks Jannakopuls uz komandas tukšā rezervistu soliņa simboliski un provokatīvi atstāja sarkanu sieviešu apakšveļu.

Jau ceturtdien, intervijā radio "Sport 24" Jannakopuls atvainojās par šādu gājienu gan līdzjutējiem, gan "Panathinaikos" spēlētājiem.

"Nedomāju, ka kam šādam jāpievērš tik liela uzmanība. Gribu atvainoties visai basketbola pasaulei, izņemot "Olympiacos" komandu. Tas bija smieklīgs žests. Atvainojos arī "Panathinaikos" spēlētājiem, jo šis izgājiens aizēnoja lielisku uzvaru," sacīja Atēnu kluba īpašnieks.

Mirklis pēc spēles.
Mirklis pēc spēles. Foto: Eurohoops

Iepriekšējā sezonā par Grieķijas kausa ieguvējiem kļuva Atēnu AEK basketbolisti, kuri finālā ar 88:83 pārspēja "Olympiakos". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu