Riteņbraucējam Skujiņam 52.vieta Provansas tūres pirmajā posmā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Toms Skujiņš
Toms Skujiņš Foto: Reuters/LETA

Latvijas riteņbraucējs Toms Skujiņš no profesionālās "Trek-Segafredo" vienības ceturtdien ieņēma 52.vietu Francijā notiekošā daudzdienu velobrauciena "Tour de la Provence" (UCI kat.2.1.) pirmajā posmā, kurā sportisti sacentās individuālajā braucienā.

Uzvaru pirmajā etapā svinēja itālis Filipo Džanna, kurš 8,9 kilometrus garo posmu veica desmit minūtēs un piecās sekundēs.

Skujiņš viņam zaudēja 47 sekundes, kas viņam deva 52.vietu, bet Krists Neilands no profesionālās kontinentālās "Israel Cycling Academy" vienības bija 58 sekundes lēnāks un ieņēma 74.pozīciju.

Savukārt ārpus pirmā simtnieka palika trīs Latvijā reģistrētās itāļu kontinentālā līmeņa komandas "Amore & Vita - Prodir" pašmāju braucēji. Ēriks Toms Gavars ieņēma 145.vietu (+1:44), Viesturs Lukševics bija pozīciju zemāk (+1:45), bet Kaspars Serģis bija pārliecinoši pēdējais 152 riteņbraucēju konkurencē (+4:04).

Velobrauciens četru posmu garumā ilgs līdz svētdienai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu