Rīgas "Dinamo" mačā zem klajas debess tiksies ar Minskas "Dinamo" (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rīgas "Dinamo" spēlētāji un treneri treniņā pirms "Winter Ice Break 2019" spēles
Rīgas "Dinamo" spēlētāji un treneri treniņā pirms "Winter Ice Break 2019" spēles Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā zem klajas debess jeb "Winter Ice Break 2019" šodien uzņems Minskas "Dinamo". Abu komandu cīņa svaigā gaisā sāksies plkst.19.30.

Rīgas "Dinamo" vēl turpina izmisīgo cīņu par iekļūšanu Gagarina kausa izcīņā jeb Rietumu konferences astoņu labāko vienību pulkā. Regulārajā sezonā vēl atlikuši četri mači, no kuriem pirmais jau šovakar pret Minskas komandu.

Iepriekšējo reizi abas komandas savā starpā tikās pavisam nesen - 2.februārī Minskā ar 3:1 uzvarēja mājinieki. Tas rīdziniekiem liedza iespēju izcīnīt tik svarīgos punktus, kaut Minskas hokejisti vairs nepretendē uz iekļūšanu Gagarina kausa izcīņā.

Šoreiz spēles vieta ir neierasta, jo mačs jāaizvada brīvā dabā. Kā šonedēļ sarunā ar TVNET pauda Rīgas "Dinamo" pārstāvis Jānis Stepītis, tad visnopietnāk šim mačam var traucēt nokrišņi.

Iepriekš Latvijā valdošo salu nomainījuši siltāki laikapstākļi, temperatūrai turoties virs nulles. Prognozes piektdienas vakaram ir dažādas, bet vairums no tām paredz ap +5 grādus virs nulles.

"Galvenais, lai nebūtu nokrišņu. Tie varētu nopietni traucēt mača norisi. Temperatūras svārstības spēli pārāk neietekmēs. Ledus slānis tika gatavots pietiekami biezs, lai arī siltā laikā varētu spēlēt. Pagaidām neuzskatām, ka cīņas norise būtu apdraudēta. Protams, gatavojamies dažādiem scenārijiem, bet esam relatīvi mierīgi," pastāstīja "Dinamo" pārstāvis.

Interesanti, ka arī pagājušajā gadā "Winter Ice Break" mačā uz šī paša laukuma ledus tikās tieši Rīgas "Dinamo" un Minskas "Dinamo" vienības.

Rīdzinieki Rietumu konferencē šobrīd ir 9.vietā ar 58 spēlēs izcīnītiem 56 punktiem. Kārotajā astotajā pozīcijā esošajai "Soči" komandai 58 punkti tikpat mačos.

Pēc "Winter Ice Break" spēles Rīgas "Dinamo" vēl uzņems Bratislavas "Slovan", bet pēdējās divas regulārā čempionāta cīņas aizvadīs izbraukumā pret Čerepovecas "Severstaļ" un Maskavas CSKA. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu