Blūmam septiņi punkti zaudējumā pret spēcīgo Maskavas CSKA

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jānis Blūms
Jānis Blūms Foto: Zane Bitere/LETA

Pieredzējušais latviešu basketbolists Jānis Blūms piektdien iemeta septiņus punktus VTB Vienotās līgas mačā, kamēr viņa pārstāvētā Permas "Parma" piedzīvoja zaudējumu.

"Parma" savā laukumā ar rezultātu 69:79 (16:24, 20:13, 16:30, 17:12) piekāpās spēcīgajai Maskavas CSKA.

Blūms gan šajā mačā laukumā pavadīja vien astoņas minūtes un 52 sekundes, kuru laikā trāpīja abus divpunktu metienus un vienu no diviem trejačiem. Tāpat latvieša rēķinā viena rezultatīva piespēle, viena kļūda un viena piezīme.

CSKA sastāvā ar 18 punktiem rezultatīvākais bija Vils Klaibērns.

Vienotās līgas kopvērtējuma līdere ar 17 panākumiem 19 dueļos ir Maskavas CSKA, kam ar 13 uzvarām 16 cīņās seko Kazaņas "Unics". Tikmēr Mārtiņa Meiera pārstāvētā Krasnojarskas "Jeņisej" ar sešām uzvarām 16 mačos ir desmitā, Latvijas vicečempione "VEF Rīga" ar piecām uzvarām 18 dueļos ir 11.pozīcijā, bet Permas "Parma" ar trim panākumiem 15 cīņās ieņem priekšpēdējo vietu 14 komandu konkurencē.

Šajā Vienotās līgas sezonā regulārajā turnīrā startē 14 komandas, aizvadot divu apļu turnīru un pēc tam astoņām labākajām kvalificējoties "play-off" cīņām. Turnīrā startē deviņas Krievijas komandas, kā arī pa vienai vienībai no Latvijas, Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem tika kronēti Maskavas CSKA basketbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 pārspēja "Himki" vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu