Ņikitina un Lelinga dala goda pjedestālu PK sacensībās skeletonā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Žaklīna Lelinga
Žaklīna Lelinga Foto: AFP/SCANPIX

Krieviete Jeļena Ņikitina un vāciete Žaklīna Lelinga piektdien ASV trasē Leikplesidā dalīja uzvaru Pasaules kausa sestā posma sacensībās sieviešu skeletonā.

Sezonas kopvērtējuma līdere Ņikitina un Pasaules kausa ieguvēja, pasaules čempione un olimpiskā vicečempione Lelinga divu braucienu summā uzrādīja identisku rezultātu. Pēc pirmā brauciena vadībā vēl bija krieviete, tomēr viņas konkurente veica lielisku otro braucienu, kas ļāva vācietei panākt Ņikitinu.

Tikmēr trešā, atpalikdama 0,51 sekundi, bija amerikāņu skeletoniste Kendela Vesenberga, kura uz goda pjedestāla kāpa pirmo reizi šosezon. Savukārt uzreiz aiz pirmā trijnieka sekoja Kanādas sportiste Mirela Raņeva.

Pasaules kausa kopvērtējumā pēc sešiem posmiem vadībā ar 1287 punktiem ir Ņikitina, kamēr Lelingai ir 1244 punkti. Trešo vietu ar 1162 punktiem tikmēr ieņem vēl viena vāciete Tīna Hermana, kura piektdien bija sestā.

Vēlāk piektdien notiks arī sieviešu bobsleja sacensības.

Savukārt plkst.21 pēc Latvijas laika sacensības uzsāks vīriešu divnieki, kur Latviju pārstāvēs Oskara Ķibermaņa un Ralfa Bērziņa pilotētās ekipāžas.

Sestdien sacensības aizvadīs skeletonisti un bobsleja četrinieku ekipāžas.

Pasaules kausa sezona noslēgsies nākamajā nedēļas nogalē Kalgari. Sezonas noslēgumā Vistleras trasē Kanādā marta ievadā norisināsies pasaules čempionāts.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu