Kurucam daudzpusīgs sniegums NBA Uzlecošo zvaigžņu spēlē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: AFP/SCANPIX

Rodions Kurucs piektdien guva 10 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Uzlecošo zvaigžņu spēlē Šarlotā, bet viņa pārstāvētā Pasaules komanda ar 144:161 piekāpās ASV basketbolistiem. 

Latvijas basketbolists spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa, laukumā pavadot 16 minūtes, kuru laikā guva 10 punktus (2p. 2/3, 3p. 2/6), izcīnīja četras atlēkušās bumbas zem groziem, izpildīja piecas rezultatīvas piespēles un divas reizes kļūdījās.

Kurucs pirmajā puslaikā laukumā atradās astoņas minūtes. Šajā laikā viņš iemeta abus tālmetienus un veica trīs rezultatīvas piespēles.

Mačā netrūka saistu epizožu. 

Par rezultatīvāko spēlētāju Pasaules komandā kļuva austrālietis Bens Simonss (Filadelfijas 76ers), kas izcēlās ar 28 punktiem, bet soms Lauri Markanens (Čikāgas "Bulls") iemeta 21 punktu. 

Slovēņu talants Luka Dončičs no Kristapa Porziņģa pārstāvētās Dalasas "Mavericks" guva 13 punktus. Pirmajā puslaikā viņš iemeta vien trīs punktus. 

Tikmēr ASV komandas sastāvā ar 35 punktiem atzīmējās Kails Kuzma (Losandželosas "Lakers"), kurš tika nosaukts par spēles vērtīgāko spēlētāju jeb MVP. 30 punktus pievienoja Džeisons Teitums (Bostonas "Celtics"), bet 25 Treja Janga (Atlantas "Hawks") kontā. 

Pasaules komandu vadīja Vācijas basketbola leģenda Dirks Novickis, kamēr ASV vienību Kairijs Ērvings.

NBA Uzlecošo zvaigžņu spēlē piedalās līgas debitanti un otrgadnieki. Sastāvus izraugās NBA komandu treneru asistentu balsojums. Iepriekš no Latvijas pārstāvjiem šādā spēlē piedalījies vienīgi Porziņģis. 

Rodions Kurucs, kurš ikdienā pārstāv Bruklinas "Nets", šosezon vidēji mačā guvis 8,8 punktus un izcīnījis 3,6 atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu