Rihards Bukarts ar gūtiem vārtiem sekmē komandas uzvaru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rihards Bukarts
Rihards Bukarts Foto: Edijs Pālens / LETA

Latviešu uzbrucējs Rihards Bukarts svētdien guva vārtus, kas palīdzēja viņa pārstāvētajai Šveningeres "Wild Wings" gūt uzvaru Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) mačā.

"Wild Wings" viesos ar rezultātu 4:3 (1:1, 2:0, 0:2, 1:0) pagarinājumā pārspēja Brēmerhāvenes "Fischtown Pinguins" komandu.

Latvietis vārtus guva mača septītajā minūtē, kad izlīdzināja rezultātu. Viņš šajā spēlē laukumā pavadīja 14 minūtes un 39 sekundes, kuru laikā četras reizes meta pa vārtiem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Šosezon Bukarts 37 mačos guvis astoņus vārtus un veicis 11 rezultatīvas piespēles.

Citā mačā ārpus pieteikuma palika pieredzējušais aizsargs Arvīds Reķis, kura pārstāvētā Augsburgas "Panther" savā laukumā ar rezultātu 3:2 (0:0, 1:1, 1:1, 1:0) pārspēja Štraubingas "Tigers" vienību.

Ar 106 punktiem 46 spēlēs DEL turnīra līderpozīcijā atrodas Manheimas "Adler", bet ceturto vietu ar 80 punktiem ieņem Augsburgas "Panther", kamēr priekšpēdējā 14 komandu konkurencē ir 45 punktus guvusī Šveningeres "Wild Wings".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu