Girgensona pārstāvētā "Sabres" cieš zaudējumu NHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons svētdien tika pie pieticīga spēles laika Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā, kamēr viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" piedzīvoja zaudējumu, attālinoties no Stenlija kausa izcīņas.

"Sabres" izbraukumā ar 1:4 (0:0, 1:2, 0:2) atzina Ņūdžersijas "Devils" pārākumu, piedzīvojot trešo zaudējumu pēdējo četru maču laikā.

Girgensons šajā cīņā laukumā pavadīja desmit minūtes un 43 sekundes, kuru laikā metienus pa vārtiem neveica, bet lietoja divus spēka paņēmienus un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu.

Pēc Mailsa Vuda un Jespera Brata precīzajiem raidījumiem "Devils" otrajā trešdaļā ieguva 2:0 vadību, tomēr 40.minūtē vienus vārtus atguva Sems Reinhārts. Tie gan bija noslēdzošie viesu vārti, jo beidzamajā periodā Ņūdžersijas komanda guva divus bezatbildes vārtus - izcēlās Kails Palmieri un Džojs Andersons, kurš turklāt ar precīzu metienu atzīmējās mazākumā un brīdī, kad "Sabres" vārtsargu bija nomainījuši pret sesto laukuma spēlētāju.

Girgensons šosezon 51 spēlē guvis trīs vārtus un veicis deviņas rezultatīvas piespēles.

"Sabres" ar 63 punktiem 58 spēlēs Austrumu konferencē ieņem desmito vietu, bet "Devils" ar 54 punktiem 59 mačos ir 14. pozīcijā. No "play-off" zonas Bufalo komanda atpaliek jau par par sešiem punktiem.

Nākamo maču "Sabres" aizvadīs otrdien, kad viesosies pie Floridas "Panthers" hokejistiem.

Stenlija kausa izcīņu no katras konferences sasniedz abu divīziju trīs labākās komandas, kā arī pēc tam divas visvairāk punktu izcīnījušās vienības neatkarīgi no divīzijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu