NBA Visu zvaigžņu spēlē uzvar Džeimsa komanda; Durants iegūst MVP balvu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kevins Durants
Kevins Durants Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēlē svētdien Šarlotā uzvar guva Lebrona Džeimsa komanda, kamēr par cīņas vērtīgāko spēlētāju tika nosaukts šīs vienības spēlētājs Kevins Durants.

Džeimsa komanda ar rezultātu 178:164 (37:53, 45:42, 50:36, 46:33) uzvarēja grieķa Jaņņa Adetokunbo vienību.

Vēl trešajā ceturtdaļā Džeimsa komanda atradās iedzinējos ar 20 punktu starpību, tomēr rezultatīvā mačā, kur vienības izmeta daudz tālmetienu, tā spēja atspēlēties un noslēgumā gūt uzvaru.

Spēles vērtīgākais basketbolists Durants šajā mačā izcēlās ar 31 punktu, bet iepriekš viņš par NBA Visu zvaigžņu spēles vērtīgāko spēlētāju tika nosaukts arī 2012.gadā.

Tikmēr mača rezultatīvākais spēlētājs bija Adetokunbo, kurš iemeta 38 punktus, turklāt viņa vadītā komanda pirmajā ceturtdaļā iemeta 53 punktus, kas ir šīs paraugspēles atkārtots rekords.

"Savās pirmajās divās NBA Visu zvaigžņu spēlēs biju nedaudz satraucies," sacīja Adetokunbo, kurš pārstāv NBA kopvērtējuma līderi Milvoki "Bucks".

"Savukārt šoreiz es jau biju nedaudz atslābinājies, turklāt mans vārds uz vērtīgākā spēlētāja trofejas bija virsū trešajā ceturtdaļā, tomēr Lebrona komanda atspēlējās."

Džeimsa komanda šajā mačā izmeta 91 trīspunktnieku, kas ir NBA Visu zvaigžņu spēles rekords, kamēr abas vienības kopā pirmajā puslaikā pa grozu raidīja 81 tālmetienu.

Šajā spēlē piedalījās arī NBA veterāni Dveins Veids un Dirks Novickis, kuri bija izpelnījušies īpašu uzaicinājumu no līgas komisāra Edam Silvera, tādējādi atzīmējot viņu spožās karjeras. Veids no sava drauga Džeimsa komandas šo cīņu noslēdza ar septiņiem punktiem desmit minūtēs, kamēr Novkickis, pārstāvēdams Adetokunbo vienību, atzīmējās ar deviņiem punktiem.

Iepriekšējā sezonā starp rezervistiem tika izraudzīts arī latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis, taču ceļgala krustenisko saišu plīsums pārvilka strīpu pāri viņa cerībām debitēt NBA Visu zvaigžņu spēlē.

Pērn NBA Visu zvaigžņu spēlē Džeimsa komanda ar rezultātu 148:145 uzvarēja Stefana Karija vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu