Rīgas "Dinamo" ļoti svarīgā mačā spēkosies ar Kuldas pārstāvēto "Severstaļ"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Gints Meija
Gints Meija Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ļoti svarīgu spēli, turpinot cīņu par iekļūšanu Gagarina kausa izcīņā, šodien viesos aizvadīs Rīgas "Dinamo" komanda, kas Čerepovecā spēkiem mērosies ar vietējo "Severstaļ", kuru pārstāv Latvijas aizsargs Artūrs Kulda. Mačs sāksies plkst. 18 pēc Latvijas laika. 

Šī Ģirta Ankipāna vadītajai komandai būs priekšpēdējā spēle regulārajā turnīrā. Nepieciešama uzvara, lai saglabātu izredzes iekļūt izslēgšanas turnīrā, kurā "Dinamo" vienība nav spēlējusi pēdējās četras sezonas pēc kārtas. 

60 aizvadītajos mačos "Dinamo" iekrājusi 60 punktus, par vienu punktu atpaliekot no spēcīgāko astotnieka. 

Astotā komanda Rietumu konferencē šobrīd ir Maskavas apgabala "Vitjaz", kuras rēķinā ir 61 punkts, tikpat mačos par vienu punktu vairāk iekrājusi "Soču" vienība. 

Savukārt "Severstaļ", raugoties no turnīra tabulas viedokļa, šīs cīņas gala iznākums neko nemaina. Tā jau iepriekš bija zaudējusi izredzes iekļūt Gagarina kausa izcīņā. 

Šodien "Vitjaz" Podoļskā uzņems Minskas "Dinamo" hokejistus, bet "Soču" vienība Krievijas kūrorta pilsētā spēlēs pret Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Maskavas "Spartak". 

"Ceru, ka mēs vēl šosezon atgriezīsimies "Arēnā Rīga"," tā pēc uzvaras iepriekšējā mačā 5:0 pār Bratislavas "Slovan" kluba mājas lapā izteicies Koltons Gilīss. 

Ar "Severstaļ" komandu Rīgas hokejisti šosezon tikušies trīs reizes. Divreiz pārāka bija Čerepovecas vienība. 

"Severstaļ" pēdējos četros mačos svinējusi trīs uzvaras. 

Regulārā turnīra pēdējā izbraukumā Rīgas "Dinamo" kolektīvs līdzi ņēmis trīs vārtsargus, astoņus aizsargus un 14 uzbrucējus.

Vārtsargi: Timurs Biļalovs, Kristers Gudļevskis, Artūrs Šilovs.

Aizsargi: Nerijus Ališausks, Sergejs Gimajevs, Metjū Majone, Ruslans Pedans, Kristaps Sotnieks, Dmitrijs Šuļeņins, Marks Entonijs Zaneti, Kristaps Zīle.

Uzbrucēji: Oskars Batņa, Daniels Bērziņš, Lauris Dārziņš, Andris Džeriņš, Koltons Gilīss, Emīls Ģēģeris, Roberts Lipsbergs, Rihards Marenis, Brendons Makmilans, Gints Meija, Matiass Mitinens, Vitālijs Pavlovs, Miķelis Rēdlihs, Līnuss Videls.

Izbraukumā līdzi nedosies savainotie – aizsargs Uvis Balinskis, uzbrucēji Mārtiņš Dzierkals, Frenks Razgals, Gunārs Skvorcovs. Roberts Mamčics un Egils Kalns palīdzēs HK "Liepāja".

30 gadus vecais Artūrs Kulda šosezon laukumā devies 59 mačos, kuros atzīmējies ar diviem vāru guvumiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.  

Regulārā turnīra noslēgumā Rīgas "Dinamo" Maskavā piektdien spēlēs ar spēcīgo CSKA, kas ir čempionāta līderpozīcijā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu