Markess savam MotoGP superbaikam ierāda vietu slēpošanas trasē

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Par pieckārtējā pasaules MotoGP čempiona Marka Markesa prasmi savaldīt motociklu sacīkšu trasē šaubu nav. Galu galā no 108 sacensībām, kurās šajā klasē izgājis uz starta, viņš 77 reizes kāpis uz goda pjedestāla un 44 reizes no tām - uz augstākā pakāpiena.

Kamēr sportists krāj spēkus nākamajai sezonai, bet inženieri domā par iespējamajiem sacīkšu motocikla uzlabojumiem, ir laiks atvilkt elpu un iepriecināt pašam sevi, fanus un sponsorus. Šajā gadījumā tas ir Red Bull, pēc kura ierosinājuma Markess un viņa komanda Honda sacīkšu motociklu nogādāja nevis pie trases ar gludu asfaltu, bet gan uz kalna, kur ierasts redzēt tikai cilvēkus ar slēpēm un sniega dēļiem.

Jāpiebilst gan, ka šis nav pirmā svaiguma video. Tas ir no 2017.gada ziemas, taču šis apstāklis nemazina ātrumu, ar kādu Markess savu MotoGP klases Honda motociklu dzen augšup un lejup pa sniega klātām kalna nogāzēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu