Ibrahimovičs jaunajā sezonā vēlas pārspēt visus MLS rekordus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zlatans Ibrahimovičs
Zlatans Ibrahimovičs Foto: AP/Scanpix

Slavenais Zviedrijas uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs jaunajā sezonā vēlas pārspēt visus Amerikas Futbola līgas (MLS) rekordus.

Pašlaik 37 gadus vecais Ibrahimovičs šonedēļ prezentēja viņa pārstāvētās komandas Losandželosas "Galaxy" jaunās sezonas formastērpus, kārtējo reizi klajā nākot arī ar ambicioziem izteikumiem.

"Šajā sezonā es jums šo to sarūpēšu. Es vēlos pārspēt visus MLS rekordus," pauda Ibrahimovičs.

Pagājušajā gadā uzbrucējs debitēja MLS čempionātā, turklāt 27 mačos viņš izcēlās ar 22 vārtiem un desmit rezultatīvām piespēlēm. "Galaxy" jaunās sezonas pirmo maču aizvadīs 2.martā, bet pērn komandai neizdevās kvalificēties izslēgšanas turnīram.

Pašlaik MLS rekordi, kas varētu būt saistoši Ibrahimovičam, ir vārti deviņās spēlēs pēc kārtas, rezultatīvas piespēles astoņās cīņās pēc kārtas un četri vārti pirmajā puslaikā.

Savukārt vienas sezonas rezultativitātes rekords pieder Džozefam Martinesam, kurš pērn pamanījās iesist 31 vārtus 34 mačos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu