Cibuļskim rezultatīva piespēle Čehijas čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: mountfieldhk.cz

Ar rezultatīvu piespēli Čehijas augstākās hokeja līgas regulārā čempionāta mačā otrdien izcēlās latviešu aizsargs Oskars Cibuļskis.

Cibuļska un latviešu uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" komanda tikmēr viesos ar 3:0 (2:0, 0:0, 1:0) uzvarēja Brno "Kometa" hokejistus.

Cibuļskis asistēja komandas pirmo vārtu guvumā, kad Lukāšs Cingels 11.minūtē atklāja dueļa rezultātu.

Latviešu aizsargs šajā mačā laukumā pavadītajās 18 minūtēs un 26 sekundēs metienus pa vārtiem neveica un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu.

Tikmēr Bičevskis šai cīņai nebija pieteikts.

Cibuļskis šosezon 42 spēlēs guvis divus vārtus un veicis deviņas rezultatīvas piespēles, kamēr Bičevskis 41 mačā atzīmējies ar diviem vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr pārliecinošu uzvaru otrdien guva aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži", kas izbraukumā ar rezultātu 5:0 (3:0, 1:0, 1:0) uzvarēja Litvīnovas "Verva".

Galviņš šajā mačā laukumā pavadīja 22 minūtes un četras sekundes, kuru laikā metienus pa vārtiem neveica, bet bloķēja divus pretinieku raidījumus un cīņu noslēdza ar teicamu lietderības koeficientu +3. Viņš šosezon 41 spēlē guvis trīs vārtus un veicis sešas rezultatīvas piespēles.

Savukārt zaudējumu otrdien piedzīvoja uzbrucēja Roberta Bukarta pārstāvētā Prāgas "Slavia", kas savu skatītāju priekšā ar 1:3 (1:1, 0:2, 0:0) atzina "Olomouc" pārākumu.

Bukarts šajā mačā 20 minūtēs un 19 sekundēs veica astoņus metienus pa vārtiem un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu. Šosezon viņš 41 spēlē izcēlies ar pieciem vārtiem un 16 rezultatīvām piespēlēm.

Čehijas čempionāta vadībā ar 94 punktiem 46 cīņās ir Libereces "Bīlī Tigrši", bet otrajā vietā ar 85 punktiem ir Hradeckrālovas "Mountfield", kamēr četrus punktus no tās atpaliek Tršinecas "Ocelārži", ieņemot ceturto pozīciju. Tikmēr Prāgas "Sparta" ar 68 punktiem ir astotajā vietā, bet aizsarga Ralfa Freiberga un uzbrucēja Edgara Kuldas pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani" ar 65 punktiem atrodas desmitajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu