Indrašis rezultatīvi piespēlē Maskavas "Dinamo" zaudējumā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: dynamo.ru

Latviešu uzbrucējs Miks Indrašis trešdien veica rezultatīvu piespēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā, neglābjot Maskavas "Dinamo" komandu no zaudējuma.

Maskavieši savā laukumā ar rezultātu 1:2 (0:1,1:1, 0:0) piekāpās Magņitogorskas "Metallurg" komandai.

Indrašis ar rezultatīvu piespēli izcēlās otrā perioda ceturtajā minūtē, palīdzēdams panākt 1:1. Viņš šajā mačā nospēlēja 21 minūti, kuras laikā divas reizes meta pa vārtiem un lietoja vienu spēka paņēmienu.

Tikmēr zaudējumu cieta uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak", kas viesos ar 0:2 (0:1, 0:0, 0:1) piekāpās Rīgas "Dinamo" sāncensei par vietu "play-off" "Soči" vienībai.

Karsums 15 minūtēs un 15 sekundēs vienu reizi meta pa vārtiem, zaudēja savā vienīgajā iemetienā, bloķēja vienu metienu un veica trīs spēka paņēmienus. Tikmēr Daugaviņš ievietots Maskavas "Spartak" savainoto spēlētāju sarakstā un regulārajā čempionātā vairs nespēlēs.

Karsums šosezon 54 cīņās atzīmējies ar deviņiem vārtiem un 15 rezultatīvām piespēlēm.

Citā mačā uz rezervistu soliņa palika vārtsargs Jānis Kalniņš, kura pārstāvētā Helsinku "Jokerit" savā laukumā ar rezultātu 7:1 (2:0, 2:0, 3:1) sagrāva Bratislavas "Slovan".

Vēl ārpus pieteikuma palika aizsargs Krišjānis Rēdlihs, kura pārstāvētā Pekinas "Kuņluņ Red Star" mājās ar 6:3 (1:1, 2:1, 3:1) guva virsroku pār Vladivostokas "Admiral".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu