Rihards Bukarts hokeja izlases vārdā novēl veiksmi Latvijas basketbolistiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rihards Bukarts
Rihards Bukarts Foto: Ekrānšāviņš no video

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rihards Bukarts komandas vārdā novēl veiksmi Latvijas basketbola valstsvienībai Pasaules kausa kvalifikācijas izšķirošajos mačos pret Spāniju un Melnkalni.

"Latvijas hokeja valstsvienība novēl - Latvijas basketbola vīriem 22. un 25. februārī pret Spāniju un Melnkalni gūt uzvaras. Mēs būsim ar jums un atbalstīsim jūs šajās spēlēs. Un cerēsim uz uzvarām. Sarauj, Latvija!"

Latvijas izlases spēles februāra sabraukumā:

Latvija - Spānija, 22. februāris, "Arēna Rīga", plkst. 19.30

Melnkalne - Latvija, 25. februāris, Podgorica, plkst. 20.00

Latvijas basketbolisti kvalificēsies Pasaules kausa izcīņas finālturnīram, ja:

  1. uzvarēs Spāniju un Melnkalni, finišējot ar 8 uzvarām. Tādā gadījumā tuvākajiem sekotājiem nevar būt vairāk par 7 panākumiem. Latvijas vienība var finišēt pat 2. vietā: ja pārspēs Spāniju vismaz ar +4 un spāņi pēdējā mačā zaudēs Turcijai;
  2. 22. februārī zaudēs Spānijai, bet 25. februārī uzvarēs Melnkalnē vismaz ar 10 punktu starpību (neatkarīgi no citu spēļu rezultātiem). Šādā gadījumā Latvijai būs 7 uzvaras un pārsvars savstarpējās spēlēs gan ar Melnkalnes, gan Ukrainas izlasi;
  3. 22. februārī zaudēs Spānijai, bet 25. februārī uzvarēs Melnkalnē, ja 22. februārī Kijevā Ukraina būs uzvarējusi Melnkalni. Šādā gadījumā Latvijai būs 7 uzvaras un pārsvars savstarpējās spēlēs ar Ukrainas izlasi.

*kvalificēšanās scenāriju avots - basket.lv (Latvijas Basketbola savienība).

Pasaules kausa izcīņas finālturnīrs no 31. augusta līdz 15. septembrim risināsies Ķīnā. Sacensības rīkos kopumā 8 pilsētās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu