Simeone: Vēl nekas nav beidzies

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Djego Simeone
Djego Simeone Foto: AFP/SCANPIX

Madrides "Atletico" komandai UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā pret Turīnas "Juventus" vēl nekas nav beidzies, uzskata Spānijas galvaspilsētas vienības galvenais treneris Djego Simeone.

"Atletico" trešdien UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmajā mačā savā laukumā ar rezultātu 2:0 pārspēja Itālijas grandu "Juventus" ar portugāļu futbola superzvaigzni Krištianu Ronaldu priekšgalā.

"Bija ļoti labs komandas sniegums. Cenšamies progresēt ar katru dienu. Tomēr vēl nekas nav beidzies. Turīnā vajadzēs smagi piepūlēties pret komandu, kurai ir neticami labi futbolisti," "Atletico" citē Simeones teikto.

Madrides vienības labā vārtus guva urugvajiešu aizsargi Hosē Marija Himenese un Djego Godins.

"Komandas sniegums bija fantastisks, tomēr mums jāgatavojas atbildes mačam, apzinoties, ka priekšā vēl 90 minūtes," teica "Atletico" kapteinis Godins.

"Zinājām, ko mums vajadzēja darīt. "Juventus" ir fantastiska komanda, pret kuru vajadzēja atdot no sevis visus 200%. Esmu laimīgs par gūtajiem vārtiem un to, ka spēju palīdzēt komandai. Paveicām lielisku darbu, bet priekšā vēl 90 minūtes un duelis vēl nav galā. Būs grūti," uzsvēra Himeness.

Tikmēr "Juventus" galvenais treneris Masimo Alegri atzina, ka Turīnas komanda aizvadījusi sliktu otro puslaiku, kurā zaudēja abus vārtus.

"Riskējām ātrajos uzbrukumos un zaudējām bumbas, bet, kas pats nepatīkamākais, otrajā puslaikā tikpat kā nebija sitienu pa vārtiem. Tiesa, vēl sliktāks puslaiks mums nevar būt, tāpēc mums jābūt pārliecinātiem par sevi atbildes spēlēs. Rezultāts 0:2 ir atspēlējams, šobrīd nav iemeslu asarām," skaidroja Alegri.

Atbildes mačs notiks 12.martā. Ceturtdaļfinālu sasniegs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā.

UEFA Čempionu līgas fināls notiks 1.jūnijā Madridē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu