Vaņina "Zurich" komanda UEFA Eiropas līgā divu maču summā atzīst spēcīgās "Napoli" pārākumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas futbola izlases vārtsargs Andris Vaņins
Latvijas futbola izlases vārtsargs Andris Vaņins Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas futbola izlases pamatvārtsarga Andra Vaņina pārstāvētā Šveices komanda ceturtdien noslēdza savas gaitas UEFA Eiropas līgā.

“Zurich" komanda UEFA Eiropas līgas izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā jeb 1/16 finālā atbildes mačā ar 0:2 (0:1) viesos piekāpās slavenajam Itālijas klubam "Napoli". Divu maču summā Šveices vienība piekāpās ar pārliecinošo 1:5.

Vaņins šajā spēlē palika uz rezervistu soliņa, kamēr vārtos stājās "Zurich" pirmais numurs Janniks Brehers.

Katrā no puslaikiem "Napoli" guva pa vārtiem - vispirms 43. minūtē ātrajā uzbrukumā sekmīgs bija Simone Verdi, bet 75. minūtē pretuzbrukumā pārsvaru dubultoja alžīrietis Adams Unass.

Arī abu komandu pirmajā mačā, ko "Zurich" savā laukumā zaudēja ar 1:3, Vaņins palika rezervē.

"Napoli" jau vairākus gadus ir viena no spēcīgākajām Itālijas komandām - pēdējās sešās sezonās tā piecas reizes bijusi labāko trijniekā, tomēr pie čempiontitula tā nav tikusi. A sērijas uzvarētājas trofeju vienība ieguvusi divas reizes - 1987. un 1990. gadā.

Šo Eirokausu sezonu pazīstamā Karlo Ančeloti vadītā komanda sāka UEFA Čempionu līgā, tomēr saspringtā cīņā savā grupā palika aiz spēcīgajām Parīzes "Saint-Germain" un "Liverpool".

Kā zināms, pirms tam UEFA Eiropas līgas grupu turnīra kārtu nepārvarēja Latvijas uzbrucēja Dāvja Ikaunieka pārstāvētā Čehijas vienība "Jablonec".

UEFA Eiropas līgas fināls notiks 29.maijā Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku.

Iepriekšējā sezonā par UEFA Eiropas līgas uzvarētājiem kļuva Spānijas klubs Madrides "Atletico", kas finālā ar 3:0 pārspēja Marseļas "Olympique" no Francijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu