Edgars Kulda otrajā Čehijas čempionāta mačā pēc kārtas gūst vārtus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Edgars Kulda
Edgars Kulda Foto: Guntis Lazdāns/LHF

Latvijas uzbrucējs Edgars Kulda svētdien jau otrajā Čehijas augstākās hokeja līgas mačā pēc kārtas izcēlās ar gūtiem vārtiem.

Kuldas un aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani" komanda izbraukumā ar rezultātu 4:2 (2:0, 1:1, 1:1) pārspēja Pardubices "Dynamo".

Tieši Kulda šī mača piektajā minūtē atklāja spēles rezultātu, bet Freibergs asistēja otro vārtu guvumā, kad Antonīns Honejseks 12.minūtē panāca 2:0.

Kulda šajā mačā laukumā pavadīja 11 minūtes un 17 sekundes, kuru laikā veica divus metienus pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Tikmēr Freibergs laukumā pavadītajās 14 minūtēs un 43 sekundēs izpildīja vienu metienu pa vārtiem, bloķēja divus pretinieku raidījumus, nopelnīja sešas soda minūtes un ieguva pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Freibergs šosezon 45 cīņās guvis četrus vārtus un veicis 18 rezultatīvas piespēles, bet Kulda 45 mačos atzīmējies ar 11 vārtiem un desmit rezultatīvām piespēlēm.

Citā mačā zaudējumu piedzīvoja aizsarga Oskara Cibuļska un uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield", kas izbraukumā ar 3:6 (2:1, 1:2, 0:3) piekāpās kopvērtējuma līderei Libereces "Bīlī Tigrši".

Cibuļskis šajā mačā laukumā pavadīja 20 minūtes un astoņas sekundes, izpildīja divus metienus un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1. Bičevskis šai spēlei tikmēr pieteikts nebija.

Cibuļskis šosezon 44 spēlēs guvis divus vārtus un veicis deviņas rezultatīvas piespēles, kamēr Bičevskis 41 mačā atzīmējies ar diviem vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

Čehijas čempionāta vadībā ar 97 punktiem 48 cīņās ir Libereces "Bīlī Tigrši", bet trešajā vietā ar 91 punktu ir Hradeckrālovas "Mountfield", kamēr četrus punktus no tās atpaliek ceturtajā pozīcijā esošā aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži". Tikmēr Zlīnas "PSG Berani" ar 71 punktu ir devītā, bet uzbrucēja Roberta Bukarta pārstāvētā Prāgas "Sparta" ar 68 punktiem ir desmitajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu