Paziņots basketbola izlases sastāvs spēlei pret Melnkalni

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Arnis Vecvagars
Arnis Vecvagars Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas vīriešu basketbola valstsvienības galvenais treneris Arnis Vecvagars svētdien vakarā Podgoricā pēc treniņa nosauca 12 spēlētājus, kuri pirmdien aizvadīs izšķirošo spēli Melnkalnes izlasi, cīnoties par ceļazīmi uz Pasaules kausu.

Lai izcīnītu ceļazīmi uz prestižo turnīru, Latvijas basketbolistiem nepieciešama uzvara ar vismaz 9 punktu pārsvaru, pretējā gadījumā Pasaules kausam kvalificēsies Melnkalne.

Spēle notiks "Morača" sporta centrā, kura ietilpība ir aptuveni 6000 skatītāju. Mača sākums paredzēts plkst. 20.00 pēc Latvijas laika (plkst. 19. pēc vietējā laika).

“Svētdien vakara treniņā produktīvi pastrādājām, izdarījām visu, kas bija paredzēts un rīt vēl pieslīpēsim dažas nianses," norādīja Vecvagars.

"Visi 13 uz Podgoricu atbraukušie basketbolisti ir gatavi spēlēt, visi ir ļoti motivēti, bet, izvērtējot dažādus iespējamos taktiskos variantus, nolēmām spēlei nepieteikt Ronaldu Zaķi," sacīja Latvijas izlases galvenais treneris.

"Gan Melnkalnes, gan Latvijas komandai ir savi trumpji, centīsimies maksimāli izmantot savus. Svarīgi būs atrast spēles ritmu gan aizsardzībā, gan uzbrukumā," teica Vecvagars.

 
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu