Dzukarello "Stars" kreklā debitē ar 1+1 un lauztu roku

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Matss Dzukarello
Matss Dzukarello Foto: AFP/SCANPIX

Norvēģu uzbrucējs Matss Dzukarello svētdien aizvadīja savu pirmo Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēli Dalasas "Stars" vienībā, izceldamies ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, taču salauzdams labo roku.

"Stars" viesos ar 4:3 (2:0, 1:2, 1:1) pārspēja Čikāgas "Blackhawks".

Viens no Ņujorkas "Rangers" līderiem Dzukarello "Stars" komandā nonāca pēc maiņas darījuma un svētdien aizvadīja savu pirmo maču Dalasas vienībā. Tiesa, trešajā periodā viņš rokas lūzuma dēļ laukumā neatgriezās un nevarēs spēlēt aptuveni četras nedēļas.

Viesiem uzvaras vārtus trešā perioda devītajā minūtē guva Džeisons Speca, kurš realizēja vairākumu.

Turpretī "Blackhawks" komandā savu 20 punktu spēļu sēriju pārtrauca Patriks Keins.

Tāpat uzvaru svētdien svinēja Stenlija kausa čempione Vašingtonas "Capitals", kas mājās ar 6:5 (2:1, 1:1, 2:3, 1:0) pagarinājumā uzveica Ņujorkas "Rangers".

Uzvaras vārtus pagarinājuma pēdējā minūtē guva Jevgēņijs Kuzņecovs. Mājiniekiem divreiz precīzi meta Niklass Bekstrems, bet viesiem divus vārtus guva Breidijs Šei.

Citā mačā Arizonas "Coyotes" iemūžināja sava bijušā kapteiņa Šeina Doena 19.numuru un ar 4:1 (1:1, 2:0, 1:0) pārspēja Vinipegas "Jets", kas zaudējusi četrās no pēdējā piecām spēlēm.

Tikmēr trešo uzvaru pēc kārtas svinēja Minesotas "Wild", kas savā laukumā ar 2:1 (0:0, 1:0, 0:1, 1:0) pagarinājumā guva virsroku pār Sentluisas "Blues". Uzvaras vārtus papildlaikā guva Raiens Donato.

Visbeidzot Sanhosē "Sharks" izbraukumā ar 5:3 (1:2, 3:1, 1:0) apspēlēja Detroitas "Red Wings". Ar savu piekto "hat-trick" karjerā izcēlās "Sharks" uzbrucējs Džo Pavelskis.

Latviešu uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Otavas "Senators" komanda svētdien cieta ceturto zaudējumu pēc kārtas, savā laukumā ar rezultātu 1:2 (0:1, 1:0, 0:1) piekāpjoties Rietumu konferences līderei Kalgari "Flames", kas izcīnīja piekto uzvaru pēc kārtas. Uzvaras vārtus pamatlaika pēdējā minūtē guva Ostins Černiks.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 98 punktiem 62 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", kam ar 81 punktu 62 dueļos seko Bostonas "Bruins". Savukārt devītā ar 72 punktiem 62 spēlēs ir uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins", desmitā ar 66 punktiem 61 cīņā ir Bufalo "Sabres", kur spēlē Zemgus Girgensons, bet pēdējā starp 16 vienībām ar 49 punktiem 62 mačos ir Otavas "Senators".

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 85 punktiem 62 cīņās ir Kalgari "Flames", bet 82 punkti 63 mačos ir Sanhosē "Sharks" komandai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu