Nurmagomedova menedžeris: Makgregors, tāpat kā visa Īrija, baidās no Habiba (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Konors Makgregors un Habibs Nurmagomedovs
Konors Makgregors un Habibs Nurmagomedovs Foto: Reuters/LETA

Krievijas jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstoņa Habiba Nurmagomedova menedžeris Ali Abduls-Azizs izteicies, ka skandalozais īrs Konors Makgregors neesot pat jautājis pēc revanša cīņas, jo baidoties. 

"Makgregors pēc revanša cīņas nav vaicājis. Viņš to nav darījis," tenku izdevumam TMZ sacīja Abduls-Azizs. "Viņš un visa viņa ģimene baidās no Habiba. Tāpat arī visa Īrija. Viņš pat vārdu "revanšs" nevar pateikt. Visa Īrija ir vienās bailēs."

Abas MMA zvaigznes astoņstūrī tikās pagājušajā gadā Lasvegasā, kad uzvaru ceturtajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu izcīnīja Nurmagomedovs. Pēc dueļa izcēlās nekārtības, par ko abi sportisti tika sodīti. 

"Habibs ir gatavs cīnīties ar ikvienu un ar ko vien vēlas - ar kamieli, lāci, ēzeli vai tīģeri," sacīja Nurmagomedova menedžeris. Esmu drošs, ka liksim Konoru mierā, lai viņš mierīgi nodzīvo savas dienas."

Nevadas štata sporta komisija (NSAC) 29. janvārī Nurmagomedovam par izraisītajām nekārtībām Lasvegasā piesprieda deviņu mēnešu diskvalifikāciju un 500 000 ASV dolāru soda naudu, savukārt Makgregors saņēma sešu mēnešu diskvalifikāciju un 50 000 dolāru soda naudu. 

Piespriestie sodi stājās spēkā 6. oktobrī, kad notika abu cīkstoņu duelis. Līdz ar to Makgregors astoņstūrī varēs atgriezties jau 6. aprīlī. 

Savas karjeras laikā Nurmagomedovs izcīnījis uzvaras visās 27 cīņās, tostarp 11 panākumi gūti UFC organizācijas ietvaros. Savukārt Makgregors MMA karjerā piedalījies 25 cīņās, kurās svinējis 21 uzvaru. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu