Popovičs: Pret "Knicks" aizsardzībā spēlējām nožēlojami

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Gregs Popovičs
Gregs Popovičs Foto: AP/Scanpix

Latviešu basketbolista Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs" komanda svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā demonstrēja nožēlojamu sniegumu aizsardzībā, uzskata vienības galvenais treneris Gregs Popovičs.

Bertāns svētdien guva četrus punktus, viņa pārstāvētajai Sanantonio "Spurs" komandai ciešot zaudējumu.

"Spurs" viesos ar rezultātu 118:130 (26:30, 27:32, 30:32, 35:36) piekāpās Ņujorkas "Knicks" komandai, kas savā laukumā izcīnīja pirmo uzvaru kopš 1.decembra, pārtraucot 18 mājas spēļu zaudējumu sēriju.

"Spurs" spēles gaitā nonāca iedzinējos ar 23 punktiem, un komandu no zaudējuma nespēja glābt arī rezervistu centieni.

"Visu cieņu rezervistiem, kuri spēlēja un darīja savu darbu. Tomēr aizsardzībā spēlējām nožēlojami, un "Knicks" komandai vajadzēja kaut ko ar to iesākt," pēc mača žurnālistiem stāstīja Popovičs.

Tiesa, jautājot par iemesliem, kas bija par iemeslu šādai "Spurs" spēlei, Popovičs bija izvairīgs.

"Vai tad es tikko neteicu, ka mēs bijām nožēlojami aizsardzībā? Ko jūs gribat, lai es daru? Jūs gribat, lai pārgriežu sev rīkli vai piekauju sevi?" teica Popovičs, demonstratīvi sevi iepļaukājot.

Arī uz atkārtotu lūgumu izskaidrot komandas slikto sniegumu, "Spurs" galvenais treneris atbildēja aizkaitināti.

"Nē, es jums nedošu trenera paraugstundu," noteica Popovičs.

"Spurs" ar 33 uzvarām 61 spēlē Rietumu konferencē ieņem septīto vietu, kamēr "Knicks" ar 12 panākumiem 60 cīņās ir pēdējā starp 15 Austrumu konferences vienībām un ir otra vājākā komanda līgā.

Sanantonio basketbolisti nākamo spēli aizvadīs pirmdien, kad turpat Ņujorkā pret latvieša Rodiona Kuruca pārstāvēto Bruklinas "Nets" noslēgs astoņu spēļu sēriju tā dēvētajā rodeo izbraukumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu