Klops vīlies par izniekoto iespēju uzvarēt Mančestras "United"

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jirgens Klops
Jirgens Klops Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta līderes "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops ir vīlies par svētdien izniekoto iespēju uzvarēt Mančestras "United".

Abu komandu cīņa Mančestrā noslēdzās ar 0:0. Uzvaras gadījumā "Liverpool" būtu ieguvusi trīs punktu pārsvaru pār tuvākajiem sekotājiem.

Spēles laikā Liverpūles komanda spēja izdarīt tikai vienu precīzu sitienu pa pretinieku vārtiem, ko Klops pamatoja ar lielu traumēto spēlētāju skaitu abu vienību sastāvos. "Liverpool" sastāvā pirmajā puslaikā traumu guva Robērtu Firminu, bet Mančestras "United" rindās traumās iedzīvojās Anders Errera, Huans Mata un Džese Lingārds.

"Šī bija netipiska spēle. Mēs iesākām ļoti labi - tieši tā, kā mēs to bijām plānojuši, bet tad sākās savainojumi, kas nenoliedzami lauza spēles ritmu. Godīgi sakot, es pats nesapratu, kas notiek," pēc cīņas minēja Klops. "Nenoliedzami, Mančestras "United" pēc veiktajām maiņām spēlēja ar ne tik pieredzējušiem spēlētājiem viduslīnijā un uzbrukumā, tomēr mēs nespējām atgūt savu ritmu, lai mainītu spēles iznākumu sev par labu. Spēle bija saspringta, tomēr bez īpašiem momentiem. Mēs devāmies laukumā, lai izcīnītu trīs punktus, bet tā vietā ieguvām tikai vienu."

"Dažkārt Mančestras "United" ir uzvarama komanda. Tāda tā bija arī šoreiz, bet mēs šai mačā neuzvarējām," atzina Klops.

Vācu speciālists atzina, ka pašlaik "Liverpool" nedemonstrē pasaules klases cienīgu sniegumu.

"Spēle, kuru demonstrējam, šobrīd noteikti nav pasaules klases līmenī, tomēr raizēm nav pamata. Mēs labi spēlējam no aizsardzības, tomēr mums ir jābūt elastīgākiem. Mums ir jānogādā bumba pareizajās laukuma vietās, lai radītu bīstamas situācijas. Esam ieguvuši viena punkta pārsvaru, tomēr tas nav pietiekami," uzsvēra Klops.

Savukārt Mančestras "United" pagaidu galvenais treneris Ūle Gunnars Sūlšērs atzina, ka pirmajā puslaikā viss, kas varēja noiet greizi, arī nogājis, šo teicienu attiecinot uz trim traumētajiem savas komandas futbolistiem.

"Mums bija vairāki traumēti spēlētāji, un šķita, ka viss jau ir zaudēts. Tomēr es neatceros nevienu lielu iespēju, ko būtu izveidojusi "Liverpool" komanda, lai gan tai piederēja bumbas kontrole," norādīja norvēģis.

Premjerlīgas kopvērtējuma vadībā ar 66 punktiem 27 spēlēs ir "Liverpool", kamēr 65 punktus iekrājusi pašreizējā čempione Mančestras "City". Trešā ar 60 punktiem ir Totenhemas "Hotspur", savukārt ceturtā ar 53 punktiem ir Londonas "Arsenal". Tai ar 52 punktiem seko Mančestras "United", bet pirmo sešinieku ar 50 punktiem 26 cīņās noslēdz Londonas "Chelsea".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu