Indrašis Gagarina kausa izcīņas ievadā apspēlē Kalniņu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: dynamo.ru

Latviešu uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo" pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfināla pirmajā mačā izbraukumā ar 4:2 (0:0, 1:1, 3:1) pārspēja vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvēto Helsinku "Jokerit".

Tādējādi sērijā līdz četrām uzvarām Maskavas komanda izvirzījusies vadībā ar 1-0.

Indrašis šajā spēlē laukumā pavadīja 17 minūti un 51 sekundi, kuru laikā veica vienu metienu pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus un bloķēja vienu sāncenšu raidījumu.

Savukārt Kalniņš savā Gagarina kausa debijā atvairīja 17 no 20 metieniem.

Šīs spēles rezultāts tika atklāts vien 30.minūtē, kad ar precīzu metienu atzīmējās Maskavas "Dinamo" hokejists Daniils Tarasovs, bet četras minūtes vēlāk neizšķirtu panāca Džons Normens. Savukārt noslēdzošās trešdaļas pirmajā pusē maskavieši pēc Ivana Muranova un Vadima Šipačova precīzajiem metieniem panāca jau 3:1, bet 52.minūtē talantīgais Kristians Vesalainens samazināja rezultāta starpību līdz minimumam.

Panākt pretiniekus "Jokerit" komandai tā arī neizdevās, turklāt 21 sekundi pirms pamatlaika beigām Maskavas "Dinamo" raidīja ripu vārtos, kad Kalniņš bija nomainīts jau pret sesto laukuma spēlētāju.

Abu komandu nākamā cīņa notiks trešdien.

Citviet graujošu uzvaru pirmajā Austrumu konferences ceturtdaļfināla mačā guva Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija trenētā Omskas "Avangard", kas savā šīs sezonas laukumā Balašihā ar 6:0 (2:0, 2:0, 2:0) sagrāva Gagarina kausa čempioni Kazaņas "Ak Bars".

Uzvarētāju sastāvā divus vārtus iemeta Sergejs Šumakovs.

Tikmēr citā Austrumu konferences cīņā divkārtēja Gagarina kausa ieguvēja Magņitogorskas "Metallurg" savā laukumā ar rezultātu 2:1 (0:0, 1:0, 0:1, 0:0, 1:0) otrajā pagarinājumā uzvarēja Ufas "Salavat Julajev".

Uzvaru mājiniekiem mača 100.minūtē nodrošināja Niks Šors.

Savukārt vēl vienā Rietumu konferences ceturtdaļfināla pirmajā cīņā Jaroslavļas "Lokomotiv" savu skatītāju priekšā ar 4:3 (1:2, 2:0, 0:1, 1:0) arī pagarinājumā uzvarēja "Soči" hokejistus.

Panākumu "Lokomotiv" komandai jau pagarinājuma ceturtajā minūtē nodrošināja Georgijs Ivanovs, bet uzvarētāju rindās ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Stafans Kronvals.

Vēl Rietumos Karsuma un Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak" mēros spēkus ar Sanktpēterburgas SKA, bet regulārā čempionāta uzvarētāja Maskavas CSKA duelēsies ar Maskavas apgabala "Vitjaz".

Savukārt Austrumos Jekaterinburgas "Avtomobilist" cīnīsies ar Čeļabinskas "Traktor" un Astanas "Baris" tiksies ar Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu