Gorkšs saglabā LFF prezidenta amatu (2)

Papildināts
TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kaspars Gorkšs
Kaspars Gorkšs Foto: Edijs Pālens/LETA

Pašreizējais Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Kaspars Gorkšs ceturtdien ārkārtas kongresā pēc biedru balsojuma saglabāja organizācijas vadītāja amatu.

LFF ārkārtas kongresā ceturtdien piedalījās 133 biedri. Lai atstādinātu Gorkšu no LFF prezidenta amata, bija nepieciešamas vismaz 68 balsis.

87 biedri nobalsoja pret Gorkša atstādināšanu no amata, 42 biedri balsoja par, bet četri atturējās. Balsojums bija aizklāts.

"Es iestājos par tīru futbolu laukumā un pārvaldībā, un šodienas balsojums parāda federācijas biedru nostāju, ka šīs vērtības arī viņiem ir svarīgas. Paldies tiem, kuri atbalstīja! Tas dod spēku iesākto turpināt, un esmu priecīgs, ka Latvijas futbolam ir vajadzīgas manis un manu kolēģu rosinātās pārmaiņas. Ticu, ka arī pārējie LFF biedri to drīz sapratīs," norādīja Gorkšs.

Iepriekš vairāki LFF biedri parakstīja iesniegumu, aicinot sasaukt ārkārtas kongresu, tādējādi cenšoties Gorkšu gāzt no organizācijas vadītāja amata.

Ārkārtas kongresa rīkošanas iniciators bija Vadims Ļašenko, kurš pērn bija Gorkša konkurents LFF prezidenta vēlēšanās.

Pērn aprīlī notikušajās LFF prezidenta vēlēšanās bez Gorkša un Ļašenko uz amatu pretendēja arī Krišjānis Kļaviņš.

Gorkšs tika ievēlēts amatā uz diviem gadiem, nomainot iepriekšējo LFF prezidentu Gunti Indriksonu.

LFF prezidenta amatu Indriksons ieņēma no 1996. līdz 2018. gadam.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu