Apskatnieks: "Lakers" galvenā problēma ir Lebrons

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lebrons Džeimss
Lebrons Džeimss Foto: AP/Scanpix

Basketbola apskatnieks Stīvens A. Smits uzskata, ka Losandželosas kluba "Lakers" galvenā problēma ir tās līderis Lebrons Džeimss, ar šādu apgalvojumu viņš nāca klajā ESPN raidījumā "First Take". 

"Lakers" basketbolisti pēdējos piecos mačos piedzīvojuši četrus zaudējumus, Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem vien 11. pozīciju un var netikt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu turnīrā. 

"Galvenā "Lakers" problēma ir Džeimss. Turpmāk es vairs viņu nesaukšu par pasaulē labāko basketbolistu," teica Stīvens A. Smits. "Saku to tikai tāpēc, ka viņš nav gatavs spēlēt par visiem 100%. Ja viņš būs savā labākajā formā un ieslēgs papildu dzinuli, viņš būs pavisam cits spēlētājs. Bet vecums, nogurums un trauma - kaut kas nav kārtībā. Viņš vairs nelīdzinās sev."

Nesen Ziemeļamerikas medijos izskanēja informācija, ka "Lakers" vienībā nav veselīgs mikroklimats, kas ietekmē arī komandas sekmes. Turklāt pieredzējušākajiem spēlētājiem neesot labas attiecības ar galveno treneri Lūku Voltonu. 

34 gadus vecais Džeimss šosezon vidēji mačā izcēlies ar gūtiem 26,8 punktiem, savācis 8,8 atlēkušās bumbas zem groziem un veicis 7,8 rezultatīvas piespēles partneriem. 

Džeimss "Lakers" komandā aizvada pirmo sezonu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu