Kurucam septiņi punkti "Nets" komandas zaudējumā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs (no kreisās)
Rodions Kurucs (no kreisās) Foto: AP/Scanpix

Latviešu basketbolists Rodions Kurucs trešdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē guva septiņus punktus, neglābdams Bruklinas "Nets" komandu no zaudējuma.

"Nets" savā laukumā ar rezultātu 116:125 (28:34, 32:34, 19:33, 37:24) piekāpās Vašingtonas "Wizards" komandai.

Kurucs šajā mačā nospēlēja 12 minūtes un 51 sekundi, kuras laikā grozā raidīja vienu no trim divpunktu metieniem un piecus no sešiem soda metieniem.

Tāpat viņš izcīnīja divas atlēkušās bumbas, veica trīs rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu un tika pie vienas piezīmes. "Nets" ar viņu laukumā iemeta par diviem punktiem vairāk nekā ielaida.

"Nets" komandā rezultatīvākais ar 28 punktiem bija D'Endželo Rasels, bet 22 punktus guva Šabazs Napjērs.

Viesiem 31 punktu iemeta Bredlijs Bīls, bet 23 punkti un desmit atlēkušās bumbas bija Trevoram Arizam.

Bruklinas basketbolisti maču iesāka ar izrāvienu 10:0, bet līdz pirmās ceturtdaļas beigām bija jau zaudējušu vadību. Otrajā ceturtdaļā pāris reizes izdevās atgūt vadību, bet turpmākajā spēles gaitā vadībā atradās viesi, kuri trešajā ceturksnī veica 14 punktu izrāvienu, ielikdami pamatus uzvarai. Kurucs savus vienīgos punktus no spēles guva nepilnas piecas minūtes pirms pamatlaika beigām, kad panāca 94:114.

"Nets" komanda ar 32 uzvarām 63 spēlēs Austrumu konferencē ieņem sesto vietu, kamēr "Wizards" ar 25 panākumiem 61 cīņā ir 11.pozīcijā.

Bruklinas vienība nākamo spēli aizvadīs piektdien, kad savā laukumā uzņems Šarlotas "Hornets".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu