"Barcelona" sakauj "Real" un iekļūst Spānijas Karaļa kausa finālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Luiss Svaress
Luiss Svaress Foto: AP/Scanpix

Divus vārtus gūstot urugvajietim Luisam Svaresam, "Barcelona" komanda trešdien Spānijas Karaļa kausa pusfināla atbildes spēlē viesos ar 3:0 (0:0) pārspēja savu principiālo pretinieci Madrides "Real", iekļūstot turnīra finālā.

Pirmā spēle Barselonā noslēdzās neizšķirti 1:1, tādējādi katalāņu vienība divu maču summā svinēja uzvaru ar rezultātu 4:1.

Trešdien "el clasico" pirmie vārti tika gūti spēles 50.minūtē, kad pēc Usmana Dembelē piespēles Svaress no soda laukuma raidīja bumbu tīklā.

Otro reizi mājinieki kapitulēja 69.minūtē, kad pēc vēl vienas Dembelē piespēles Svaresam bumbu savos vārtos ieraidīja Rafaels Varāns.

Savukārt trešie vārti tika gūti četras minūtes vēlāk, kad Svaress realizēja paša nopelnīto 11 metru soda sitienu.

"Otrajā puslaikā bijām pārāki, bet pirmajā nedemonstrējām savu labāko sniegumu. Pretiniekiem bija labākas iespējas. Svaresa statistika "Barcelona" komandā ir neticama, viņš izšķir maču rezultātus," pēc spēles teica "Barcelona" komandas galvenais treneris Ernesto Valverde.

"Esam sarūgtināti, jo gribējām spēlēt finālā. Ielikām daudz šajā turnīrā," secināja "Real" stūrmanis Santjago Solari.

"Barcelona" savu pretinieci uzzinās šovakar, kad "Valencia" savā laukumā uzņems Seviljas "Real Betis". Abu komandu pirmajā pusfinālā tika fiksēts neizšķirts 2:2.

Fināls notiks 25.maijā "Rel Betis" stadionā.

Ar 30 trofejām "Barcelona" ir titulētākā Karaļa kausa komanda, turklāt tā šajā turnīrā uzvarējusi jau četras reizes pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu