NHL līdere "Lightning" turpina uzvaru sēriju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ņikita Kučerovs
Ņikita Kučerovs Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) līdervienībā Tampabejas "Lightning" trešdien izcīnīja desmito uzvaru pēc kārtas regulārā čempionāta spēlēs.

"Lightning" viesos ar 4:3 (2:0, 1:3, 0:0, 1:0) pagarinājumā pārspēja Ņujorkas "Rangers".

Uzvaras vārtus pagarinājuma ceturtajā minūtē guva Viktors Hedmans.

Ar trim punktiem šajā mača izcēlās NHL rezultatīvākais spēlētājs Ņikita Kučerovs, kurš veica trīs rezultatīvas piespēles. Viņš šosezon asistējis 74 rezultatīvos uzbrukumos.

Tikmēr septīto uzvaru pēc kārtas svinēja Rietumu konferences līdere Kalgari "Flames", kas viesos ar 2:1 (0:0, 2:1, 0:0) pārspēja Ņūdžersijas "Devils". Kalgari vienības abos gūtajos vārtos ar rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Džonijs Gudro.

Savukārt Toronto "Maple Leafs" otrā perioda pirmajā pusē guva četrus vārtus un savu skatītāju priekšā ar 6:2 (1:1, 4:0, 1:1) pārspēja Edmontonas "Oilers". "Maple Leafs" komandā ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās zviedru uzbrucējs Andrēass Jonsons.

Citā mačā Čikāgas "Blackhawks" viesos ar 4:3 (0:0, 2:2, 2:1) pieveica Anaheimas "Ducks". Uzvarētājiem ar diviem gūtiem vārtiem atzīmējās Alekss Debrinkats.

Tāpat uzvaru trešdien svinēja Kolorādo "Avalanche", kas mājās ar 3:2 (2:1, 0:0, 0:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā guva virsroku pār Vankūveras "Canucks".

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 102 punktiem 64 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", kam ar 83 punktiem 63 dueļos seko Bostonas "Bruins".

Savukārt astotā ar 74 punktiem 63 spēlēs ir uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins", 11.vietā ar 66 punktiem 63 cīņās ir Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", bet pēdējā starp 16 vienībām ar 49 punktiem 63 mačos ir Otavas "Senators", kur spēlē Rūdolfs Balcers.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 89 punktiem 64 cīņās ir Kalgari "Flames", bet 82 punkti 64 mačos ir Sanhosē "Sharks" komandai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu