Novickis labprāt turpinātu karjeru, lai uzspēlētu kopā ar Porziņģi un Dončiču

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristaps Porziņģis un Dirks Novickis
Kristaps Porziņģis un Dirks Novickis Foto: AFP/Scanpix/TVNET kolāža

Vācijas basketbola leģenda Dirks Novickis neizslēdz iespēju, ka viņš varētu turpināt karjeru, lai nākamsezon Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas "Mavericks" rindās uzspēlētu kopā ar Kristapu Porziņģi un Luku Dončiču.

Pašlaik 40 gadus vecais Novickis traumas dēļ izlaida sezonas pirmās 26 spēles, taču pēdējos trīs mačos viņš laukumā vidēji pavadījis 24 minūtes, guvis 12,7 punktus un izcīnījis 4,0 atlēkušās bumbas.

"Es labprāt būtu līdzās jaunajiem puišiem vēl vienu gadu, bet domāju, ka tas būs atkarīgs no tā, kā jutīsies mans ķermenis," ESPN citē Novicki, kuram šī ir jau 21, sezona NBA.

Novickis atzina, ka nesteigsies ar lēmuma pieņemšanu, tāpēc par viņa nākotnes plāniem skaidrība varētu būt tikai vasarā.

"Man šogad ir bijušas problēmas ar ceļgalu, bet es šobrīd jūtos labāk - jūtos nedaudz stiprāks," pastāstīja Vācijas basketbolists.

"Mavericks" komandā lielisku karjeras pirmo NBA sezonu aizvada Dončičs, kurš ir galvenais pretendents līgas labākā debitanta balvai.

Dončičam ceturtdien, 28. februārī, ir 20. dzimšanas diena, savukārt Porziņģim paliks 24 gadi 2. augustā.

"Domāju, ka nākotne izskatās gaiša. Uzskatu, ka Luka un KP būs lielisks tandēms, ja viņi būs pie labas veselības un paliks kopā," sacīja Novickis.

"Viņiem abiem ir neticamas prasmes un spēja spēlēt uzbrukumā, ņemot vērā viņu augumu parametrus. Bet redzēsim, kas notiks nākamsezon," piebilda vācietis.

Dončičs ir aptuveni 2,01 metru garš, bet Porziņģis apmēram 2,21 metru augumā ražens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu