"Senators" bez apslimušā Balcera zaudē "Oilers" hokejistiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nespēlējot apslimušajam latviešu uzbrucējam Rūdolfam Balceram, Otavas "Senators" komanda Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā ceturtdien savā laukumā ar rezultātu 2:4 (1:0, 0:2, 1:2) piekāpās Edmontonas "Oilers".

Līgas vājākajai komandai "Senators" šis bija sestais zaudējums pēc kārtas.

Lai arī Kriss Tīrnijs 14. minūtē izvirzīja "Senators" vienību vadībā, otrajā periodā "Oilers" pēc Konora Makdeivida un Sema Ganjā precīzajiem metieniem pārņēma vadību. Savukārt 42. minūtē Kolbijs Keivs panāca jau 3:1. Lai arī sešas minūtes vēlāk Marks Boroveckis samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, panākt sāncenšus "Senators" hokejistiem tā arī neizdevās, turklāt priekšpēdējā minūtē Zeks Kasjens guva viesu ceturtos vārtus.

Balcers nav piedalījies pēdējās divās "Senators" spēlēs. Savā NHL debijas sezonā viņš 19 spēlēs guvis trīs vārtus un veicis trīs rezultatīvas piespēles.

"Senators" ar 49 punktiem 64 spēlēs Austrumu konferencē ieņem 16.vietu starp 16 komandām un ir arī vājākā vienība visā līgā, kamēr "Oilers" ar 61 punktu 64 cīņās ir 13.pozīcijā Rietumos.

Nākamo spēli "Senators" aizvadīs sestdien, kad viesosies pie NHL līderes Tampabejas "Lightning".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu