Bobslejisti noslēguši treniņus pasaules čempionātam divniekos

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Oskara Ķibermaņa un Ralfa Bērziņa vadītās divnieku ekipāžas turpina gatavošanos pasaules čempionātam (PČ), kas šajā nedēļas nogalē notiks Kanādas trasē Vistlerā. 

Noslēdzošajos divnieku treniņbraucienos piedalījās 25 ekipāžas, lai gan pieteikumā bija 32. Tāpat vairākas ekipāžas veica tikai vienu braucienu, tostarp Ķibermaņa pilotētā komanda. 

Ķibermanis pirmajā un savā vienīgajā braucienā trasi veica 52,10 sekundēs, kas bija ceturtais ātrākais laiks. Viņš par 0,41 sekundi piekāpās labākā rezultāta īpašniekam Frančesko Frīdriham no Vācijas, kurš šosezon izcīnījis Pasaules kausu gan divnieku, gan četrinieku ieskaitē.

Bērziņš piedalījās abos braucienos. Pirmajā viņam 16. rezultāts, bet otrajā 10. Frīdriham viņš zaudēja 1,09 sekundes. Otrajā braucienā ātrākais bija Dienvidkorejas pilots Vons Jondžons, kam Bērziņš piekāpās 0,80 sekundes. 

Pasaules čempionāta sacensības divnieku ekipāžām notiks plkst. 3.00 naktī uz sestdienu pēc Latvijas laika.

Pagājušajā nedēļā noslēdzās Pasaules kausa izcīņas sezona. Četrinieku sacensību sezonas kopvērtējumā Ķibermanis ierindojās 2. vietā aiz Frīdriha, bet 3. pozīciju ieguva Vācijas pilots Johanness Lohners. Bērziņš debijas sezonā, piedaloties četros no astoņiem Pasaules kausa posmiem, kopvērtējumā ieņēma 18. vietu.

Arī divnieku ekipāžām Pasaules kausa sezonas kopvērtējumā Ķibermanis ieguva 2. vietu aiz Frīdriha, bet 3. pozīcijā ierindojās Vācijas pilots Niko Valters.

Savukārt Bērziņš, piedaloties sešos no astoņiem posmiem, ierindojās 18. pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu