Oskars Melbārdis aicina pievienoties bobsleja stūmēju komandai (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oskars Melbārdis
Oskars Melbārdis Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Nākamajā sezonā sacensību apritē atgriezīsies pasaules čempions, Eiropas čempions un olimpisko spēļu medaļnieks bobslejists Oskars Melbārdis, kurš aicina pieteikties potenciālos stūmējus viņa komandai. 

"Nebūtu prātīgi jaukt ārā šobrīd mūsu labāko ekipāžu," sarunā ar TVNET sacīja Melbārdis. "Man ir jāmeklē džeki, jāliek sludinājumi visur, kur var ielikt. Tas ir nopietns jautājums. Viņu pietrūkst ne tikai man, bet arī pārējiem, arī jaunajiem - Eiropas kausu komandai. Tas ir svarīgs moments, lai top piloti varētu piedalīties Pasaules kausā un jaunie varētu mācīties. Tāpēc mums vajag spēcīgus džekus, kas sēstos aizmugurē."

Potenciālie kandidāti stūmēju atlasei var pieteikties bobslejs.lv mājas lapā, aizpildot anketu šeit. Informācija par atlasi tiks izvietota Latvijas Bobslejas un skeletona federācijas (LBSF) mājas lapā un sociālajos tīkos "Twitter" un "Facebook". 

Ar potenciālajiem kandidātiem LBSF sazināsies personīgi. 

Tā ir iespēja piedalīties Eiropas čempionātā, pasaules čempionātā, Pasaules kausa izcīņā un arī Ziemas olimpiskajās spēlēs.

Pilnu TVNET interviju ar Oskaru Melbārdi iespējams noskatīties šeit

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu