Roberts Bukarts ar precīzu pēcspēles metienu izrauj Prāgas "Sparta" uzvaru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Roberts Bukarts Prāgas "Sparta" treniņā
Roberts Bukarts Prāgas "Sparta" treniņā Foto: https://twitter.com/HCSpartaPraha

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Roberts Bukarts piektdien realizēja uzvaras "bullīti", aizsargs Oskars Cibuļskis guva vārtus, bet aizsargs Guntis Galviņš atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Čehijas augstākās līgas mačos, viņu pārstāvētajām komandām startējot ar atšķirīgām sekmēm.

Bukarta pārstāvētā Prāgas "Sparta" vienība savā laukumā ar 4:3 (1:1, 2:1, 0:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Karlovi Vari "Energia" vienību, uzvaras "bullīti" iemetot tieši latvietim.

Bukarts šoreiz nospēlēja 18 minūti un 21 sekundi, kuras laikā septiņas reizes meta pa vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta. Bukarts šosezon 44 spēlēs izcēlies ar sešiem vārtiem un 16 rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr Cibuļska un uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" savā laukumā ar 1:2 (0:0, 0:1, 1:1) piekāpās Plzeņas "Škoda" komandai.

Cibuļskis vārtus guva trešā perioda otrajā minūtē, kad panāca 1:1. Viņš šajā mačā uz ledus pavadīja 20 minūtes un 22 sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1, kamēr Bičevska nebija pieteikumā.

Cibuļskis šosezon 45 spēlēs guvis trīs vārtus un veicis deviņas rezultatīvas piespēles, kamēr Bičevskis 41 mačā atzīmējies ar diviem vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

Savukārt Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži" viesos ar rezultātu 4:2 (2:1, 1:0, 1:1) guva virsroku pār Pardubices "Dinamo".

Viņš šajā mača nospēlēja 19 minūtes un 39 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem, bloķēja vienu raidījumu un tika pie pozitīvas lietderības +1. Galviņš šosezon 44 spēlēs guvis trīs vārtus un veicis astoņas rezultatīvas piespēles.

Tāpat uzvaru svinēja uzbrucēja Edgara Kuldas un aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani", kas mājās ar 2:1 (1:1, 0:0, 1:0) pieveica Homutovas "Pirāti" vienību.

Freibergs nospēlēja iespaidīgas 25 minūtes un 47 sekundes, kuru laikā bloķēja vienu metienu, bet Kulda astoņās minūtēs un deviņās sekundēs statistikā neatzīmējās, abiem iekrājot neitrālu lietderības koeficientu.

Freibergs šosezon 46 cīņās guvis četrus vārtus un veicis 18 rezultatīvas piespēles, bet Kulda 46 mačos atzīmējies ar 11 vārtiem un desmit rezultatīvām piespēlēm.

Čehijas čempionāta vadībā ar 97 punktiem 48 cīņās ir Libereces "Bīlī Tigrši", bet trešajā vietā ar 93 punktiem ir Tršinecas "Ocelārži", bet aiz tās ar 91 punktu atrodas Hradeckrālovas "Mountfield". Tikmēr Zlīnas "PSG Berani" ar 74 punktiem ir devītā, bet Prāgas "Sparta" ar 70 punktiem ir desmitajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu