Ikauniece: Izpildīju savu mazo mērķi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Laura Ikauniece
Laura Ikauniece Foto: EPA/Scanpix

Daudzcīņas sportiste Laura Ikauniece paudusi gandarījumu par savu sniegumu Skotijas pilsētā Glāzgovā notiekošajā Eiropas čempionātā vieglatlētikā telpās.

Ikauniece piektdien izcīnīja piekto vietu pieccīņas sacensībās Eiropas čempionātā vieglatlētikā telpās, kas viņai bija pirmie augsta līmeņa mači pēc traumas izdziedēšanas.

Latvijas viena no labākajām vieglatlētēm 2017. gada pasaules čempionātā guva traumu, kas viņai ilgāku laiku liedza piedalīties sacensībās.

"Savu sniegumu vērtēju diezgan labi. Izpildīju savu mazo mērķi - labot Latvijas rekordu. Vienīga disciplīna, kurā nostartēju ne pārāk labi, bija lodes grūšana. Ar pārējām disciplīnām esmu ļoti apmierināta - daudzi sezonas labākie rezultāti un daži personīgie rekordi. Ir ļoti jauki atgriezties lielajā apritē," intervijā Latvijas Vieglatlētikas savienības "Facebook" kontā pastāstīja sportiste.

Latvijas daudzcīņniece laboja valsts rekordu, sacensībās iegūstot 4701 punktu. Viņa par 205 punktiem pārspēja savu karjeras labāko rezultātu.

"Uz šejieni braucu ar mērķi uzlabot savu personīgo rezultātu, kas arī ir Latvijas rekords. To arī izdarīju - vairāk nekā par 200 punktiem. Braucu uz čempionātu ar gaišām domām, jo biju ļoti sailgojusies pēc savām konkurentēm, ar kurām esam draudzenes."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu