Balcers gūst "Senators" uzvaras vārtus NHL čempionātā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Savus ceturtos vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā pagājušajā naktī guva Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers, palīdzot Otavas "Senators" hokejistiem ar 3:2 (1:2, 2:0, 0:0) viesos pārspēt Floridas "Panthers". 

21 gadu vecais Balcers uz ledus atradās 18 minūtes, kas ir pārliecinoši lielākais laiks viņa NHL karjerā. Divas minūtes un 54 sekundes viņš spēlēja vairākumā. 

Balcers veica divas metienus pa sāncenšu vārtiem, lika lietā vienu spēka paņēmienu un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. 

Latvietis tika nosaukts par mača spožāko zvaigzni. 

Ar vārtu guvumu Balcers atzīmējās 38. minūtē, kad vairākumā pielaboja partnera ripas lidojuma virzienu, ieraidot to "Panthers" vārtos starp vārtsarga kājsargiem. Turpinājumā rezultāts vairs nemainījās. Pamatlaika pēdējā minūtē Floridas komanda gan varēja izraut neizšķirtu, bet ripa trāpīja pa "Senators" vārtu stabiņu. 

Balcers NHL aizvadījis 21 maču, kurā izcēlies ar četriem vārtu guvumiem un trim rezultatīvām piespēlēm. Viņa lietderības koeficients ir -3. 

"Senators" pārtrauca septiņu spēļu zaudējumu sēriju. Otavas vienība ar 66 mačos nopelnītiem 55 punktiem ir vājākā visā līgā. 

Nākamās divas spēles "Senators" aizvadīs pret Ņujorkas "Islanders". Pirmā no tām paredzēta 6. martā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu