Neimars neizslēdz iespēju nākotnē tomēr pievienoties Madrides "Real"

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Neimars
Neimars Foto: AP/Scanpix

Futbola kluba Parīzes "Saint-Germain" superzvaigzne Neimars neizslēdz iespēju nākotnē pievienoties titulētajai Spānijas komandai Madrides "Real".

Pasaules dārgākais futbolists šobrīd atveseļojas no pēdas traumas, kuru atsvaidzināja 23.janvāra Francijas kausa spēlē pret "Strasbourg".

"Nākotnē viss ir iespējams," Brazīlijas televīzijas kanālam komentēja Neimars. "Es nesaku, ka došos uz "Real", nomierinieties. Visi zina, ka esmu sasniedzis savu sapni - spēlēt "Barcelona". "Real" ir viens no lielākajiem klubiem pasaulē, katrs futbolists vēlas tur spēlēt, taču šobrīd esmu ļoti laimīgs Parīzē."

Brazīlietis arī apgalvoja, ka viņa bijušais "Barcelona" kluba biedrs Lionels Mesi sūtījis laba vēlējumus pēc gūtās traumas. "Kad man bija nepieciešams atbalsts no komandas un spēlētājiem, viņi bija šeit, lai man palīdzētu," turpināja Neimars.

Intervijas laikā viņam tika tika prasīts izvērtēt komandas biedra Kiliana Mbapē sniegumu, uz ko viņš atbildēja, ka talantīgais francūzis kļūs par vienu no labākajiem spēlētājiem futbola vēsturē.

"Es cenšos viņam palīdzēt, cik vien iespējams. Mūsu starpā valda tāda pati draudzība kā man ar Mesi, kaut arī mēs abi esam konkurenti cīņā par pasaules labākā futbolista balvu," noslēdza Neimars.

Zīmīgi, ka Neimars vairākkārt saistīts ar atgriešanos arī "Barcelona" rindās.

Neimars izlaidīs trešdien paredzēto UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēli pret Mančestras "United", kas viņam būs 16.izlaistais mačs šosezon. Brazīlieša potenciālā atgriešanās varētu būt gaidāma aprīlī, kad tiks aizvadīti UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināli.

Neimars šosezon visu turnīru ietvaros ir guvis 20 vārtus 23 mačos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu