Metjū Majone: Latvijai vienmēr būs īpaša vieta manā sirdī

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Metjū Majone
Metjū Majone Foto: Zane Bitere/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" aizsargs Metjū Majone pateicies visiem līdzjutējiem, kā arī atzinis, ka Latvijai un Rīgai vienmēr būs īpaša vieta viņa sirdī. 

28 gadus vecais hokejists savā "Instagram" profilā veicis ierakstu, kurā viņš saka paldies visiem "Dinamo" līdzjutējiem. 

"Paldies visiem faniem. Paldies Rīgas "Dinamo" par lielisku pieredzi manā pirmajā sezonā KHL. Latvijai un Rīgai vienmēr būs īpaša vieta manā sirdī," raksta Majone. 

Šosezon Majone kļuva par vienu no Rīgas līdzjutēju iemīļotākajiem hokejistiem, jo arī ārpus laukuma viņš prata iepriecināt visus hokeja atbalstītājus. Ar savu lielisko muzikālo uzstāšanos KHL Zvaigžņu spēlē Majone spēja pārsteigt daudzus. 

Arī vēlāk Majone turpināja pārsteigt, jo iedziedāja grupas "Laime pilnīga" "Supernovas" dziesmu. Ideja par kopā izpildāmu dziesmu grupas "Laime pilnīga" dalībniekiem radās, ieraugot hokejistu izpildām dziesmu pirms KHL All Stars hokeja spēles šā gada janvārī: "Tas bija pārsteiguma moments, kas mūs ilgu laiku neatstāja vienaldzīgus, mēs visi esam Rīgas "Dinamo" fani. Mums nebija pārliecības, ka saspringtajā spēļu grafika laikā izdosies gūt atsaucību no spēlētāja un Dinamo vadības, tāpēc bijām ārkārtīgi priecīgi, saņemot pozitīvu atbildi."

"Tā bija neaizmirstama un unikāla pieredze, kaut mēs spēlētu hokeju tik labi, kā Majone dzied!"

Šosezon Majone Rīgas "Dinamo" kreklā aizvadīja 58 spēles, kuru laikā sakrāja 46 punktus (11+35), būdams komandas otrais rezultatīvākais spēlētājs. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu