Girgensona "Sabres" zaudē "Oilers" un attālinās no Stenlija kausa izcīņas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: AFP/SCANPIX

Kārtējo zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā pagājušajā naktī piedzīvoja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda, tai attālinoties no Stenlija kausa izcīņas. 

"Sabres" hokejisti ar rezultātu 3:4 (3:1, 0:3, 0:0) savā laukumā atzina Edmontonas "Oilers" pārākumu. 

Latvijas uzbrucējs laukumā pavadīja 10 minūtes, kuru laikā pa vārtiem nemeta, lika lietā vienu spēka paņēmienu un maču pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. 

Līdz otrā perioda 17. minūtei "Sabres" komanda atradās vadībā ar 3:1, bet tad "Oilers" hokejisti īsā laikā guva trīs vārtus, panākot lūzum mačā.

Bufalo labā ar diviem vārtiem izcēlās līderis Džeks Aikls, bet reizi precīzi meta Keisijs Mitelstads.

Girgensons šosezon piedalījies 59 mačos, kuros atzīmējies ar trim vārtu guvumiem un 11 rezultatīvām piespēlēm, bet viņa lietderības koeficients ir -10.  

"Sabres" piedzīvoja astoto zaudējumu pēdējo 10 maču laikā. 

Nākamās divas spēles "Sabres" vienība aizvadīs izbraukumā. Pirmo no tām piektdien pret Čikāgas "Blackhawks", dienu vēlāk jātiekas ar Kolorādo "Avalanche". 

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā "Sabres" komanda ar 66 spēlēs iekrātiem 68 punktiem šobrīd ieņem 11. pozīciju. Stenlija kausa izcīņai kvalificēsies katras konferences spēcīgākās astoņas komandas. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu