Kurucs: Paveicām to, kas bija plānots

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: Reuters/ScanPix

Bruklinas "Nets" komanda jau no pirmdienas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mača sākuma pret Dalasas "Mavericks" bija laba aizsardzībā, uzskata Latvijas basketbolists Rodions Kurucs.

Kurucs pirmdien iemeta 19 punktus, bet viņa pārstāvētā "Nets" savā laukumā ar rezultātu 128:88 (31:21, 34:26, 34:26, 28:15) sagrāva "Mavericks", kuras rindās traumu turpina ārstēt Kristaps Porziņģis.

"Jau spēles sākumā bijām labi aizsardzībā, apturējām vairākus pretinieku uzbrukumus, kā arī iemetām savus metienus un spēlējām ar enerģiju. Paveicām to, kas bija plānots," pēc cīņas žurnālistiem teica Kurucs, kurš pirmo reizi pirmdien sākumsastāvā devās kā spēka uzbrucējs. "Mans uzdevums bija vākt atlēkušās bumbas un sniegt komandai papildu enerģiju. Dažreiz tikai mainās mana loma - spēli sāku starta pieciniekā vai no rezervistu soliņa, bet uzdevumi paliek tie paši."

"Esmu strādājis daudz pie sava metiena, šādas tādas nianses ir arī pamainītas," atklāja Kurucs, kuru sezonas otrajā pusē regulāri piemeklējušas problēmas ar metienu realizāciju.

Iespējams, pirmdien savu pēdējo maču Bruklinā aizvadīja "Mavericks" leģenda Dirks Novickis. Kurucs sacīja, ka bija patīkami spēlēt pret šo spēlētāju.

"Dirks bija manas komandas treneris NBA Uzlecošo zvaigžņu spēlē. Tāpat bija arī patīkami, ka mūsu līdzjutēji Novickim uzgavilēja, kad viņš guva punktus," pauda Kurucs.

Novickis šajā mačā iemeta četrus punktus.

Kurucs šosezon vidēji mačā guvis 8,8 punktus un izcīnījis 3,7 atlēkušās bumbas.

"Nets" ar 33 uzvarām 66 spēlēs ir Austrumu konferences sestajā vietā un soļo pretī dalībai NBA izslēgšanas turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu