Par spīti šokējošai sakāvei Solari apņēmības pilns turpināt darbu ar Madrides "Real"

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Santjago Solari
Santjago Solari Foto: AFP/SCANPIX

Argentīniešu speciālists Santjago Solari ir apņēmības pilns turpināt darbu ar Spānijas futbola grandu Madrides "Real", lai gan vienība otrdien sensacionāli izstājās no UEFA Čempionu līgas.

Madrides klubs otrdien UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla mačā savā laukumā kaunpilni ar 1:4 piekāpās Nīderlandes vienībai Amsterdamas "Ajax" un divu spēļu summā cieta fiasko ar 3:5.

"Real", kas uzvarēja UEFA Čempionu līgā iepriekšējās trīs sezonas, tagad reāli nepretendē ne uz vienu titulu, jo Spānijas čempionātā tā var uzvarēt tikai ar lielas veiksmes palīdzību, kamēr no Karaļa kausa arī ir izstājusies. Jau iepriekš bija runas, vai Solari maz vajadzētu palikt pie karaliskā kluba stūres, turklāt tagad tās vēl vairāk pastiprinājušās.

"Es neierados šajā klubā, lai tik grūtā brīdī padotos," pēc otrdienas neveiksmes teica Solari, kurš sezonas sākumā stājās atlaistā Hulena Lopetegi vietā un pēcāk noslēdza līgumu līdz 2021.gadam. "Mums ir jāsaglabā miers un jāsagremo šī neveiksme. Madrides "Real" ir lielāks klubs par katru indivīdu, un tas pēc katras neveiksmes atgriežas vēl spēcīgāks."

Savukārt "Real" aizsargs Dani Karvahals pēc mača izteicās, ka neveiksme pret "Ajax" viņam nav izskaidrojama.

"Nekad neesmu juties tik slims kā šobrīd, nezinu, kā šo neveiksmi izskaidrot. Vienas nedēļas laikā mūsu cerības [uz tituliem] ir zudušas," atzina Karvahals. "Skaidrs, ka kopumā mums sezona ir beigusies, tomēr mums jāturpina strādāt un sacensties vietējā līgā, jo tas mums ir jādara - esam profesionāļi."

Vēl sestdien Madrides komanda savā laukumā principiālā mačā piekāpās Spānijas čempionāta līderei "Barcelona", kas pār "Real" ieguvusi jau 12 punktu pārsvaru.

Trešdien UEFA Čempionu līgas atbildes mačus aizvadīs Parīzes "Saint-Germain" (PSG) un Mančestras "United", pirmajā mačā ar 2:0 uzvarot PSG, kā arī "AS Roma" un "Porto", pirmajā cīņā ar 2:1 triumfējot Itālijas klubam.

UEFA Čempionu līgas fināls notiks 1.jūnijā Madridē - "Atletico" kluba mājvietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu